maanantai 16. maaliskuuta 2015

Yksi hyvä, toinen huono.


Kulmaväripaletti. Oikeasti en ole ikinä ennen tätä omistanut kulmaväripalettia. Tähän asti olen maalannut kulmani kynällä, luomivärillä ja siveltimellä. Kunnes muutama viikko sitten osuin Seppälään ystäväni kanssa ja näin tämän. Samalla muistin, että halvasta hinnastaan huolimatta, tämä on kuulemma oikein hyvä. Joten ostin pois.


Paletissa on kolmen eri sävyn ruskeaa ja yksi nappi valkoista vahaa. Omille kulmilleni sopiva sävy on vasemman alanurkan vaaleanruskea sävy, joka yksinään riittänee värjäämään kulmat halutun tummiksi. Vahaa en ole käyttänyt juuri ollenkaan, koska kulmieni karvat eivät sojottele moneen eri ilmansuuntaan, en siis koe tarvitsevani mitään niiden taltuttamiseen.
Paletti oli tosi edullinen, 6,95 € ja on hintalaatu-suhteeltaan erinomainen. Värinapeissa on kivasti pigmenttiä ja uskon, että ne kanssasiskot joiden kulmakarvat ovat kurittomammat kuin omani, saavat myös tämän paletin vahanapista apua.




Päätimme ystäväni kanssa ostaa molemmille kulmapaletit ja sitten huomasimme, että Seppälässä oli meikkituotteista tarjous Osta 3, maksa 2. Ystäväni sanoi ettei tarvitse muuta kuin kulmavärin, joten minä sain valita itselleni sen kolmannen tuotteen. Valitsin kuvassa olevan The Look at My Eyes-luomarinelikon sävyssä 03 Nut Mix. Ihan kuin näitä luomiväripaletteja ei olisi jo entuudestaan ja nämäkin värit löytyvät taatusti sataan kertaan muista paleteista, mutta kun halvalla sai niin pitihän sitä nyt jotain ostaa.
Mutta halvalla usein saa vähän myös huonoa ja nyt kyllä kävi niin. Siinä missä kulmapaletti on aivan täydellisen hyvä, on tämä luomarinelikko ihan susi. Sävyt ovat kauniit, mutta niistä puuttuu pigmentti. Omaan makuuni näistä ei kertakaikkiaan irronnut väriä tarpeeksi. Harmi.
Tässä meikki johon käytin kulmapalettia sekä luomarinelikkoa. Silmämeikkiin on käytetty kaikkia paletin sävyjä, vaikka ei välttämättä uskoisi.






Löytyykö näitä sinun meikkipussista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)