maanantai 2. maaliskuuta 2015

Vitosen haaste.

Sain blogikollegoiltani Päiviltä ja Kaisulilta vitosen haasteet. Kupletin juoni menee niin, että haastaja kertoo haastetulle viisi aihetta joihin haastettu sitten vastaa. Tämän jälkeen haastettu keksii viisi uutta aihetta/kysymystä ja heittää ne eteenpäin, yllätys yllätys, viidelle blogille :) Tämän jutun kuvituksena toimii meidän viime kesän Ruissaloretken kuvat. Oi kesä tule jo taas!


Päivi kysyi minulta:
1.Mitkä ovat viisi asiaa, jotka teet ensimmäisenä aamulla herättyäsi?
- Herään yleensä ensimmäisenä meidän perheestä, joten ihan ekaksi menen vessaan. Sen jälkeen saatan palata takaisin sänkyyn (jos tyttö vielä nukkuu) ja selaan puhelimella Facebookia, Instagramia, blogia, iltapäivälehtien sivuja..Kun tyttömme herää hoidan hänen aamutoimet (pottailu ja vaatteet), sen jälkeen puuro. Kun pikkumimmi on hoidettu, menen aamupesulle ja sen jälkeen valmistan aamiaisen itselleni ja nyt myös Isännälle joka potee hajonnutta polveaan sairaslomalla kotona. Aamiaisen jälkeen teen kotihommia (pyykinpesu, tiskit, yleinen järkkäily) ja leikin siinä ohella tytön kanssa :)
Mikä asia saa sinut lähes poikkeuksetta hyvälle tuulelle ja piristymään?
- On varmaan tosi kliseistä sanoa, että oma lapsi, mutta sanon silti. Meidän pikkuneiti on sellainen aurinkopakkaus, että kyllä huonoinkin fiilis unohtuu kun häntä katselee. Toinen asia on kosmetiikka. No doubt about it. Materialistinen onni on ihanaa, en edes yritä kieltää sitä :D Uuden kosmetiikan hiplailu ja nuuhkuttelu on vaan jotain niin parasta!


Jos pitäisit blogia jostakin muusta aiheesta kuin mistä pidät tällä hetkellä, mikä se olisi? Miksi?
-Olen tätä miettinytkin joskus, että laittaisin pystyyn toisen blogin, mutta ei mulla kyllä riittäisi aika siihen. Se olisi varmaan joku perheaiheinen lifestyle-blogi. Välillä tuntuu vähän syylliseltä kirjoittaa muusta kuin kosmetiikasta tänne blogiini, mutta teen sen silti. Blogi on iso osa elämääni ja haluan kirjoittaa tänne välillä myös perheestäni ja vaikka leipomisesta, jos siltä tuntuu :)
Mitkä ovat viisi parasta luonteenpiirrettäsi?
- Olen empaattinen, reipas, harkitseva, kiltti ja auttavainen.


Mitkä viisi asiaa löytyvät aina ostoskoristasi, kun käyt ruokaostoksilla?
- maito, hedelmät, jugurtti, leipä ja juusto (ja karkit :P )


Kaisuli kysyi minulta:
1. Luettele viisi asiaa mitkä teet heti ensimmäisenä aamulla herättyäsi.
-Kts. edellisten kysymysten eka kysymys :)
2. Viisi maata jossa olet vieraillut? Jos et ole käynyt niin monessa, niin voit myös kertoa missä haluaisit käydä.
- Ranska, Saksa, Kreikka, Portugali ja Venäjä. Haluaisin päästä käymään New Yorkissa, Barcelonassa, Lontoossa, Gdanskissa, Miamissa, Sydneyssä ja Ullaredissa, Ruotsissa (koska siellä on ihana tavaratalo nimeltä Gekås) :D :D


3.Viisi vahvuuttasi? Nyt pääsee kehumaan itseään!
-Olen hyvä kuuntelija/keskustelija, osaan piirtää, olen hyvä ottamaan valokuvia, olen myös hyvä askartelemaan kortteja ja tärkeimpänä:  olen hyvä äiti <3 :="" ainakin="" mukaan="" p="" toivon="">4.Viisi asiaa mitkä tekisit jos voittaisit lotossa paljon rahaa?
- Maksaisin asuntovelan ja autovelan pois, ostaisin asunnon tyttärelle (johon hän voi muuttaa sitten kun hän joskus muuttaa pois kotoa), laittaisin tyttärelle mukavan summan rahaa tilille (joihin hän pääsisi kiinni vasta aikuisena), katsoisin, että läheisilläni on hyvin asiat ja kaiken tämän lisäksi rakenuttaisin meille talon jostain ihanalta paikkaa. Loput laittaisin säästöön niin, että siitä riittäisi loppuelämäksi iloa :) Ja jos saa sanoa vielä kuudennen kohdan: antaisin tietyn summan eläinsuojelu- sekä luonnonsuojelutyöhön.
Viisi suosikki-kosmetiikkatuotettasi?
- Rimmelin Last Finish-meikkivoide, Silk -kuituripsari, Nivean käsivoide, hajuveteni ja Avonin Skin So Softin Nourish-vartalovoide.


Haastan mukaan Juille's, Viilankantolupa, Wind It Up, Fani's Nail and Life ja Miss Piggy's Pearls :) Kysymykseni ovat:
1. Kerro viisi asiaa joita et voi sietää
2. Viisi irtokarkkia jotka valitset aina irtokarkkiostoksilla pussiisi
3. Viisi parasta biisiä ikinä
4. Viisi parasta tapaa viettää vapaapäivä
5. Viisi parasta tuoksua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)