perjantai 6. maaliskuuta 2015

Vihdoinkin väritön.


Tiedättekö sen tunteen kun aamulla tukanjuuri näyttää siltä kuin siihen olisi koko yön hinkannut jotain rasvaista? Tällaisen tilanteen pelastaa kuivashampoo eli kuivis. Olen tässä vuosien saatossa testannut yhden jos toisenkin tämän lajin edustajan ja kokenut suurimmaksi ongelmaksi sen, että lähes poikkeuksetta kuivashampoon yksi ärsyttävä ominaisuus on, että tyvi muuttuu jo ekan suihkauksen jälkeen valkoiseksi, kuin siihen olisi siroteltu pölyä. Toki markkinoilla on tummille kutreille omat kuiviksensa, mutta kas kun allekirjoittanut on punapää. Mikä meille neuvoksi? No vastaus näkyy yllä olevassa kuvassa. Ihan ehta Rainbown halpiskuivis!


Muistin kauppareissulla, että perhana pitääkin ostaa uusi pullo kuivista ja nappasin ihan silkasta uteliaisuudesta tämän testiin. Sattumalta taisi olla hyllyn halvinkin vaihtoehto. Olin kuullut joskus, että ainakin Rainbown hiuslakka on jotain ihan yliluonnollisen hyvää, joten sillä tuntumalla menin tässä. Ja hei, jos tämä olisi ollut susien sukua, niin eipä olisi ollut kovin suuri taloudellinen tappio.
Vaan eipä ollut susi. Mutta todella peto kuitenkin ajamaan asiansa. Herramunjee, että tämä on hyvää kamaa! Ja oikeasti: tämä on VÄRITÖN! Tyvi ei värjäänny ruman harmaanvaaleaksi vaan pysyy ihan sen värisenä kuin sen kuuluukin olla. Tuuheutta tulee ja tukka raikastuu! Tuoksukin on hyvä! Eihän tässä ole mitään vikaa! Pullokin on kivan keväisen vihreä. Ja hinta, no sehän oli tosiaan jotain pikkasen päälle 2 euroa.


Suosittelen siis lämmöllä teille kaikille kuivashampoon ystäville. Prisma yllätti taas halpistarjonnallaan. Yleensä jos haluaa ostaa hyvän ja halvan, pitää ostaa kaksi, mutta tämän kohdalla ei kyllä se sanonta päde. Iso peukku bloggaajalta tälle! Go Rainbow!


Oletko kokeillut? Tykkäsitkö sä?

Hei pst! Tänään vimppa päivä osallistua arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)