torstai 5. maaliskuuta 2015

Silk Oil of Morocco mineraalipuuteri.


Kirjoittelin taannoin testiin saamastani Silk Oil of Morocco-kuituripsarista joka vei niin jalat alta, etten enää muuta ripsaria ole sen jälkeen käyttänytkään. Olin siis kovin innoissani kun sain saman sarjan mineraalipuuterin kokeiluun! Kyseessä on siis tyypillinen mineraalipuuteri jolla voi tehdä meikkipohjan tai sitten käyttää sitä puuterina meikkivoiteen päällä. Puuterin lisäksi sain kuvassa näkyvän Kabukin puuterin levittämistä varten.
Valitsin sävykseni kaikista vaaleimman sävyn, Ivory joka on itseasiassa kuitenkin melko tumma. Tai sitten minä olen vaan liian kalpea. Enihau, tätä sai hieman työstää iholle jotta se häivyttyi kauniisti. Pidän muuten puuterirasian kannesta joka hohkaa tuollaisena hologrammimaisena. Muhun vetoaa pakkauksissa aina vähän tälläiset hörhötykset :)
Puuteri itsessään on tosi peittävää ja suosittelen pohjustamaan kasvot ennen tämän levittämistä joko primerilla tai kevyesti mattapintaistavalla kosteusvoiteella. Jos ihon pinta on vähänkään rasvainen, tämä jämähtää todella herkästi rasvaiseen kohtaan kiinni ja sen jälkeen levittäminen on hankalaa. Puuteri on todella hienojakoista ja kuten kaikki muutkin Silk Oil of Morocco-sarjan tuotteet se sisältää arvokasta Argan-öljyä. Puuteria voidaan kerrostaa jotta saadaan todella peittävä meikkipohja. Itse koin tämän kohdalla kerrostamisen hieman turhaksi, koska tämä on jo kertalaakista tarpeeksi peittävä. Kerrostuksesta saattaisi tulla vaan paksun ja raskaan näköinen lopputulos? Mutta jokainen tottakai kokeilee eri tapoja ja löytää sitä kautta parhaimman tuloksen :)
Puuteria suositellaan erityisesti myös niille naisille kenellä on alkanut vaihdevuodet ja niiden mukanaan tuomat ns. kuumat aallot. Puuteri pysyy paikoillaan aaltoilusta huolimatta. Omalla kohdalla ei ole vielä kokemusta menopaussista, mutta eipä sekään aika kai ihan järin kaukana ole, nimimerkillä Kohta 40 vee.
Puuteri on aavistuksen valoa taittava ja sen ansiosta meikki näyttää heleältä ja kuulaalta. Kollegani Päivi näki minut tässä meikissä ja kehui meikkipohjaani. Hän sanoi, että tämä pohja näyttää erittäin hyvältä :) Kun kaipaa ns. valoa kasvoille, tämä meikkipohja antaa sitä kyllä. Sopii erinomaisesti kesään ja valoisaan aikaan. Ja kesän morsiammet hoi, tässä jälleen yksi loistava meikkipohjavaihtoehto teille!

INCI: Mica-White, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Iron Oxide-Yellow, Iron Oxide-Brown, Silica, Iron Oxide-Red, Certified Organic Argan Oil
 
Puuterin suositushinta on 39 € ja Kabukin 31 €.
Jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuotteet on blogin kautta saadut pr-näytteet.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)