perjantai 20. maaliskuuta 2015

Pelastuspartio atopiaan.


Muutama prosentti väestöstämme kärsii äärimmäisestä ihon kuivuudesta eli atooppisesta ihottumasta. Tähän muutamaan prosenttiin kuuluu lapsia ja aikuisia. Myös omalla lapsellani on atopiaa ja talviaikaan se on pahempi. Vaikka nyt olikin leuto talvi ja sekin on kohta jo ohi, kerron teille tänään Eucerinin Ato Control-sarjan tuotteista, joista te atoopikot saatte helpotusta.


Atooppista ihoa tulisi puhdistaa päivittäin. Tuntuu ehkä järken vastaiselta pestä päivittäin kuivuudesta kärsivää ihoa, mutta se on hyvin tärkeää. Vesi puhdistaa ihottumaisia kohtia ihosta, joihin helpolla alkaa kertymään bakteereja. On väärä uskomus, että sauna ja suihkuttaminen kuivattaisi ihoa. Atoopikolle suositellaan nopeita, haaleita suihkutuksia. Iho käydään läpi kuvassa näkyvällä AtoControl Bath & Shower Oililla, joka sisältää 62% luonnollisia öljyjä. Pesun jälkeen iho taputellaan kuivaksi ja levitetään ihovoide.
Oman lapseni iho on todella pitänyt tästä kylpy/suihkuöljystä. Käytämme tätä melkein joka kylvyssä ja hänen kuivat läiskät etenkin jaloissa eivät ole päässeet kovinkaan pahoiksi.


AtoControl Body Care Lotion on meillä ahkerassa käytössä monta kertaa päivässä. Voide on paksua ja hyvin jankkimaista, mutta voi pojat, se on myös hyvin tehokasta. Tyttöni iho pitää tästä todella ja kun tämä pullo loppuu, ostan taatusti lisää. Tämä on myös niille ihmisille ideaali voide kenellä ei ole atopiaa, mutta iho kärsii kuivuudesta vaikka tekisi mitä taikatemppuja.
Voide sisältää helokista ja rypäleöljystä saatuja omega-6-rasvahappoja, jotka tasapainottavat ihon luontaista rasvakerrosta. Lakritsijuuresta uutettu Licochalcone A pitää tulehduksen aiheuttajia kurissa ja vähentää punoitusta.


AtoControl Acute Care Cream on erityisesti kasvoille tarkoitettu voide, joka rauhoittaa kutinaa ja vähentää punoitusta. Se sopii käytettäväksi vauvoista vaariin. Tämä on tyttäreni ihonhoitorutiineissa hyvin vahvasti mukana ja hän usein itse hakee tuubin ja näyttää minulle sitä ja sanoo "poski". Hänellä tulee erityisesti talviaikaan poskiin aika ajoin todella punoittavat, kuivat atopialäikät ja olen kokenut, että tästä voiteesta on ollut suuri apu.
Acute Care Creamin reseptissä yhdistetään neljä vaikuttavaa ainesosaa:
Reseptin sisältämä metoksipropaanidioli rauhoittaa kutiavaa ihoa. Licochalcone A, jota uutetaan lakritsijuuresta, toimii rauhoittavasti ja tulehdusta heikentävästi. Antibakteerinen Decanediol toimii staphylococcus aureusta, atooppisen ihottuman tulehduksia aktivoivaa bakteeria vastaan. Helokista ja rypäleöljystä saadut omega-6-rasvahapot tasapainottavat ihon luontaista rasvakerrosta.
Näissä kuvissa tyttärelläni on poskissa kuivaa ja punoittavaa atopiaa.


Tässä samat posket muutaman päivän Acute Care Creamin käytön jälkeen. Ero on huomattava. Ja neitiä hymyilyttääkin niin hersyvästi kun iho ei poskissa kutia, kiristä eikä punoita.

Kaikki Eucerin AtoControl -ihonhoitotuotteet ovat parabeenittomia, väriaineettomia ja hajusteettomia. Niiden tehokkuus ja siedettyys iholla on varmistettu laajoilla kliinisillä ja dermatologisilla tutkimuksilla.
Eucerinia myyvät apteekit ja nämä tuotteet ovat olleet markkinoilla viime syksystä asti.
Eucerin AtoControl Basic Care (sopii myös vauvoille)
Bath and Shower Oil, 400 ml / 14,20 €
Body Care Lotion, 400 ml / 21,50 €
Face Care Cream, 50 ml / 9,55 €
Eucerin AtoControl Active Care (sopii myös vauvoille)
Acute Care Cream, 40 ml / 12,40 €
Tuotteet saatu lehdistönäytteinä testattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)