torstai 19. maaliskuuta 2015

Oih vartalomarmeladi.


Sain blogini kautta kokeiluun jotain aivan ihanaa. Kuvassa näkyvä Bergamontti & Litsi Body Marmalade on latvialaisen luonnonkosmetiikkasarja Kivvin tuotteita. Sarjaan kuuluu ihon- ja vartalonhoitotuotteita monelle eri ihotyypille. Kaikissa tuotteissa on herkulliset yhdistelmät marjoja ja/tai hedelmiä. Sarjan tuotteet valmistetaan Latviassa ja ne sisältävät arvokkasta Kiivi-hedelmää.
Sarjan tuotteet ovat Ecosert-sertifikoituja, eivät sisällä alkoholia eikä keinotekoisia ainesosia, ne ovat vegaaneja ja eläinkoevapaita.


Vartalomarmeladi on pakattu 120 ml:n vihreään lasipurkkiin. Marmeladi on koostumukseltaan tuhtia vartalovoidetta, lähes salvamaista ja öljyistä. Todellinen hemmotteluhoito iholle! Bergamontti & Litsi -marmeladi tuoksuu kirpeän sitruksiselle ja raikkaalle. Iholle jää pitkäksi aikaa ihana sitruksinen tuoksu. Voide on todella runsasta ja sitä ei tarvitse kerralla paljoa. Se imeytyy ihoon koostumuksestaan huolimatta erittäin hyvin (ainakin minun korppuihoon tämä sujahti alta aika yksikön). Jos imeytymisen kanssa on ongelmia, tämä kannattaa peseytymisen jälkeen levittää aavistuksen kostealle iholle, jolloin se imeytyy paremmin.


Olen vartalovoidefriikki henkeen ja vereen ja tämä oli kiistatta yksi ihanimmista voiteista, joita olen ikinä kokeillut. Todella riittoisa, ihanan tuoksuinen ja ihoa hoitava. Tämän kanssa kannattaa olla herkkäihoisimpien olla tarkkana: tämä nimittäin sisältää kookosöljyä, jolla on rusketusta edistävä vaikutus. Tuotteessa ei ole aurinkosuojaa eli mikäli käytät tätä kesäaikaan, ihosi saattaa napata hanakammin auringonsäteitä kiinni.


Minusta tuli fani! Jos kiinnostuksesi heräsi Kivvi-sarjaa kohtaan, täältä voit tilata omasi :)


Vartalomarmeladi saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)