keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Muutamat rakkauden nuotit.


Lupailin viime viikolla oman postauksen Yvekseltä saamastani hajuvedestä. Ja kyllä, sain tämän todellakin häneltä, ystävänpäivälahjaksi nimittäin. Yves on sen verran reilu ranskalainen boyfriend, että hän jakelee rakkauttaan meille tyttöystäville myös tässä muodossa. Kukapa nainen nyt vastustaisi tälläistä elettä. En minä ainakaan.


Quelques Notes d'Amour on ihana. Se on myös tuoksu jonka tunnen, vaikka kyseessä on uusi tuoksu. Tämä lanseerattiin markkinoille syksyllä 2014, mutta silti tämä on tuttu. Samaa pohti kollegani Heidi tässä taannoin ja tulin täysin samaan lopputulokseen kuin hänkin: tämä on lähes identtinen tuoksu Yveksen vuosia sitten markkinoilla olleesta Ode á l'amour-tuoksusta! Käytin sitä joskus 25-vuotiaana (eli vuonna 2001) pullon jos toisenkin.


Fragrantican mukaan nämä kaksi tuoksua eroavat nuoteiltaan toisistaan, mutta lopputulos on kyllä hyvin samanlainen. Minua tämä ei haittaa yhtään, koska Ode oli yksi lempparituoksujani back then joten kyllä tätä mielellään käyttää ja samalla muistelee elämää kaksvitosena. Tässä tuoksussa on mukana ruusua, patsulia, bergamonttia ja punaista pippuria. Ruusuhan ei kuulu lemppareihini, mutta tässä se toimii. Ja katsokaa tuota pulloa, kaunis ja tyylikäs. Jos oltaisin jakamassa palkintoa nimeltä Paras Muutos, Yves saisi kyllä sen palkinnon! Tämän päivän tuotteet siinä firmassa alkavat olla todella laadukkaita ja pakkaukset tyylikkäitä. Olen tämän monesti todennut ja totean taas.


Ei siis harmita, että valitsin tämän ystävänpäivälahjakseni. Ihana tuoksu ja tyylikäs pullo. Kiitos Yves <3 p="">
Löytyykö muita tämän tuoksun faneja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)