keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Maaliskuun Livbox.


Maija Myöhänen tässä moi. Kollegat ovat jo ajat sitten postanneet Livboxin sisällön eetteriin, mutta omani tulee nyt vasta. Syy: sairastuin toissa viikolla aina niin mukavaan, vanhan kunnon oksennustautiin ja se tässä tilanteessa kiepautti paletin sille mallille, että eipä paljon jaksanut/ehtinyt blogiin päin vilkuilla. Onneksi oli ajastettuja postauksia plakkarissa. Voin kertoa, että kun mies on kaksi päivää ennen mun oksennustaudin iskemistä polvileikattu ja kulkee pelkästään keppien avulla ja syö niin vahvoja särkylääkkeitä, että suurin osa päivästä menee ihan usvassa ja sen lisäksi jaloissa juoksee yksi kappale taaperoikäisiä tyttöjä, äidillä ei todellakaan olisi ollut aikaa eikä varaa tulla yhtään sairaaksi. Mutta tulin kuitenkin. En taas muistanutkaan kuinka järkyttävä tauti tuo Yrjö-Jaska onkaan. No mutta neljä kiloa lähti eikä vaatinut kovinkaan suurta ponnistelua. Kirjaimellisesti.
Mutta jos nyt tuota boxia ja unohdetaan purjoilut. Maaliskuun boxi oli taas lupaavan painava ja sehän tietää aina hyvää! Kuvasta näkyy, että myyntikokoisia on MONTA!


Lumenelta tuli just mun iholle sopivaa kamaa. Bright Now Vitamin C Shine Control -voidegeeli. En ole vielä korkannut tätä, mutta uskon, että toimii Koska kesä jo kolkuttelee ovella, tälläisiä mattapintaistavia voiteita kaipaa juuri siihen vuodenaikaan.


Olen niin iloinen, että sain tämän, koska olen kuullut tästä pelkkää hyvää. Herbinan Suklaa-Kaura vartalokuorinta. Herramunvereni tämä tuoksuu HYVÄLLE! Sellaiselle, että bloggaaja meinaa pursottaa tätä vartalon lisäksi myös varmaan suuhunkin. Huh, jos tätä käyttäessä ei ala tehdä mieli pikkuleipiä, niin sitten ei koskaan.


Bangerheadin kuivis! Oikein jees! Kuulemma tämän sarjan hiustuotteet rokkaavat, joten niin tekee tämäkin varmaan. Tulee ehdottomasti käyttöön. Toivon mukaan tämä ei jätä harmaata tyveä! Koska sitten en tykkää jos niin tekee.


Boxin ainoat pettymykset ovat tässä. Ei muuten, mutta sain juuri laatikollisen näitä Buzzadorin kautta (postaus tulossa).

Tuoksunäytteet ovat aina vähän blaa, mutta kyllähän näitä nyt tuoksuttelee. Naisille suunnattu näyte Cavallilta ei puhutellut mua ollenkaan, mutta tuota miesten Revealia nuuhkin Isännän iholta enemmän kuin mielelläni :) Melkein parempi tuoksu kuin naisten Reveal!


Isadoralta tuli tälläinen ripsarinäyte Flashing Volume-mascarasta. Kun näin tuon harjan aloin melkein valittamaan ääneen. Mikä ihmeen tynkä kumijutska? Argh, ei varmaan tee mun ripsille mitään!Vaan kylläpä tekikin! Oho! Massa se on mikä ratkaisee eikä harja, näköjään. Mun olemattoman ripsethän ihan tykkäsi tästä! Pitääkin varmaan satsata myyntikokoinen kappale jemmaan :) Tämä oli yllätys isolla Yyllä.
Boxista löytyi vielä -10 € alekortti Bangerheadille. Annoin sen Isännälle ja kerroin, että saa käyttää vaikka äitienpäivälahjaan ;)
Mitäs te lukijat tykkäsitte boxista?

Boxi saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)