maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lukijatoive: minä meikkaajana!

Viimeisimmän arvonnan yhteydessä tuli paljon postaustoiveita teiltä lukijoilta ja tänään toteutan yhden niistä. Tai siis useampi teistä toivoi tätä: minä hyppään siveltimen päähän ja meikkaan jonkun muun kuin itseni! Hui! Pitää sanoa, että tämä tehtävänanto hieman jännitti itseänikin, koska en missään nimessä ole mikään ammattilainen. Kaikki mitä sudin omaan naamaani on täysin itseopittua ja aika kaukana ammattilaisuudesta. Mutta kiva jos joku näkee taitoni niin hyvinä, että tahtoo nähdä mun meikkaavan muitakin ihmisiä :)UhrikseniKoekaniikseni suostui ihana ja rakas ystäväni Tuire. Tuire on 34-vuotias ja käyttää meikkiä, jos ei ihan päivittäin, niin ainakin viikottain eli meikkaaminen ei ole hänelle mitenkään vierasta. Tuire käyttää yleensä meikkiä, joka on raikas. Olen tottunut näkemään hänet vaaleassa luomarissa, ripsarissa ja kirkkaassa huulipunassa. Se look on hänen tyylilleen täydellinen, mutta halusin tehdä hänelle täysin toisentyyppisen meikin. Astetta vahvemman ja näyttävämmän iltameikin, jossa häntä on vähemmän nähty. Hänellä on todella kaunis silmänmuoto ja halusin ehdottomasti hyödyntää sen silmämeikkiä tehdessä.
Itse työvaiheesta meillä ei ole valitettavasti yhtään kuvaa, joten hyppäämme suoraan lopputulokseen!


Meikkauspäivämme sattui olemaan auringoton ja pääsimme tekemään meikkiä vasta illansuussa, jolloin luonnonvalo oli jo kortilla, mutta saimme kuitenkin partsilla napattua meikistä ihan hyvät kuvat!

Meikkiin käytettiin seuraavia tuotteita:
Diego Dalla Palma pohjustaja
MAC Pro Longwear meikkivoide
Estée Lauder Double Wear peitevoide
Diego Dalla Palma irtopuuteri
Sleek MakeUp Face Form Light
Make Up Factory korostuspuuteri
Sleek Make Up i-Divine Au Naturel -luomiväripaletti
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked 1 -paletti
Avon Megaeffects musta rajauskynä
Avon Glimmerstick kulmakynä
Avon Color Riche huulipuna sävyssä Iced Coffee
(Tuirella oli oma ripsari, Max Factorin 1000 calorie)

Tämä oli ensimmäinen meikki piiiiitkään pitkään aikaan, jonka tein toiselle ihmiselle ja vaikka itse sanonkin, pidin lopputuloksesta ja niin teki Tuirekin :) Sovimme jo, että teen hänelle meikin kesällä kun hän menee rokkailemaan yksille festareille. Tuli hyvä mieli, että hän piti tästä, vaikka look olikin aivan toista mitä hän normaalisti itselleen tekee. Tämä oli minun visioni hänen iltameikistään :)
Tässä vielä Tuiren itsensä ottamat Before ja After-kuvat, hieman kirkkaammassa ja lämpimämmässä valossa:


Isot kiitokset siis ihanalle mallilleni :) Sinua meikkasi mielellään!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) kiitos! Näitä meikkausjuttuja on tulossa tässä tänä vuonna lisääkin, joten kannattaa pysyä kuulolla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)