tiistai 24. maaliskuuta 2015

Laulatin weeseiskaa.Jos meikkipuolelta jotkut tuotteet ovat mun heikkouteni, ne ovat luomivärit. Surffailin aikani kuluksi tässä taannoin pretty.fin sivuilla ja näin siellä W7-sarjan houkuttelevan näköisiä paletteja. Saattavat muuten äkkiseltään katsottuna näyttää Naked-paletin törkeitä kopioilta, mutta kuka näitä nyt ajattelee. Hintaa näillä oli siinä kohtaa alle kympin, 9,95 € kpl ja ostin piruuttani pari palettia kokeiluun. W7 on sarjana superhalpis, jonka laadusta löytyy varmasti monta mielipidettä. Näissä peltirasioihin pakatuissa luomiväreissä oli kuitenkin jotain mikä puhutteli mua, joten otin riskin ja uhrasin parikymppiä näihin.
Se mikä vähän syö halpisleimaa pois tästä, on se, että nämä luomivärinapit ovat nimetty! Vasemmalta oikealle ne ovat: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo ja Fashionista.
Käytin tekemäni meikissä sävyjä Marilyn, Copper Pot, Alice ja Fashionista. Totta on, että ei näissä, varsinkaan vaaleissa sävyissä, pigmentin määrä häikäise, mutta kyllä sitä siellä on. Pelkäsin tämän olevan paljon huonompi!  Ihan ookoo meikki tällä tuli ja jos mieli tekee aitoa Naked-palettia, mutta kukkaron nyörit ovat syystä tai toisesta tiukalla, tämä käy pahimpaan himotukseen korvaushoidoksi. Köyhän naisen Naked- paletti :)


Koko meikki näytti tältä :) Ihan jees arkikäyttöön.
Onko W7-paletit sinulle tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)