tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lähes täydellistä.


Tunnustus: en ole mikään järjetön Lorkun voiteiden fani. Miksi siis tänään postauksen pääsosassa on Lorkun voide? Noh, pitää vähän ottaa sanoja takaisin ja tunnustaa, että minussa asuu sittenkin pieni fani. Kuvassa näkyvä Skin Perfection -voide meinaan sai mun kelkkani kääntymään. Voide tuli joskus viime vuoden puolella Livboxista ja olin silloin, että njääh, mikä tää on, joku teinivoide ja hautasin tämän kosmekaappini perukoille.
Sitten alkoi tulemaan ylistäviä postauksia tästä ja kiinnostukseni tottakai heräsi. Onneksi en laittanut tätä kiertoon!


Odotin jo malttamattomana, että edellinen voiteeni loppuisi ja saisin tämän käyttöön. Voide on tarkoitettu kaiken ikäisille ja -ihoisille. En tiedä assosioinko tämän teinivoiteeksi pinkin värin perusteella vai minkä, mutta väärässä siis olin. Voide on tarkoitettu kaunistamaan ihoa säännöllisesti käytettynä ja samalla se tasoittaa ihon sävyä sekä parantaa ihon laatua.
Valehtelematta pitää sanoa, että olin vakuuttunut jo ensikosketuksesta lähtien. Todella silkkinen, ihoon hyvin imeytyvä voide joka muuten btw, tuoksuu aivan järjettömän hyvältä! Tuoksusta tulee mieleeni jokin ihana palasaippua, jota mammani käytti minun ollessani lapsi. Iho tuntuu voiteen jäljiltä hiplattavan pehmeältä ja sileältä. Tästä on tullut todella iso lempparini ja oikein odotan aamuja, jotta pääsen laittamaan tätä kasvojeni iholle.Voide on pakattu 50 ml:n liukuvärjättyyn pinkkiin lasipurkkiin ja sen hinta on noin 14,50 €. Sarjaan kuuluu tämän päivävoiteen lisäksi seerumi, silmänympärysvoide ja pikakaunistaja, joka on eräänlainen BB/CC-voiteen sukulainen. Tämän voiteen perusteella voisin kokeilla kaikkia muitakin sarjan tuotteita. Näissä on kyllä hintalaatu-suhde erittäin kohdallaan, kaikki sarjan tuotteet liikkuvat hinnoiltaan 14-16 eurossa kappale. Oikein sopivan hintaisia tuotteita kotiäidin kukkarolle.


Voi Lorkku minkä teit. Rakastutit minut tähän voiteeseen!
Joko sinä olet testannut tätä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)