tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kultahiekkaa.


Helmikuun Livboxista tuli todella mukava yllätys, Lumenen uutuusmeikkivoide, Nude Perfection. Omani sain sävyssä 1 Classic Beige - Kultahiekka. Täydellinen sävy mun haamunaamalle. Meikkivoide on pakattu lasiseen pumppupulloon joka antaa heti luksusmaisen tunteen, vaikka kyse on markettituotteesta. Lumene tosin merkkinä on mielestäni jossain marketin ja selektiivisen välimaastossa. Ainakin hintatasoltaan Lumpun kohdalla voisi puhua kalliimmasta päästä päivittäiskosmetiikkaa.
Mikä tämä meikkivoide sitten oikein on? Se on kevyt ja antaa parhaimman tuloksen normaali/sekaihoisille meikkaajille. Olin itse aika yllättynyt kun ensi kerran kokeilin tätä miten nestemäistä tämä olikaan. Olen tottunut siihen, että meikkivoide, ainakin tälläinen pumppupullossa oleva, on astetta paksumpaa kamaa. Tämä luirahti vähän turhankin hätäisesti ulos pullosta. Se levittyi todella hyvin ja vaivattomasti iholle, käytin apunani Make-Up Blenderiä eli meikkimunaa ja sen avulla tämä oli ihan unelma levittää kasvoille.
Oma ihoni kyllä piti tästä, itseasiasssa tämä ei ole niin kevytpeittoinen mitä tästä annetaan ymmärtää. Kuvittelin etukäteen, että tämä on peittävyydeltään jotain sävyttävän päivävoiteen luokkaa, mutta ei. Sanoisin tätä puolipeittäväksi.  Tai ainakin se käyttäytyi niin minun iholla. Tykkäsin todella paljon siitä, että tämä jättää mattapinnan ja siitä, että tämä pysyi hyvin paikoillaan eikä alkanut pakkaantua juonteisiin ja muihin rypytyksiin.
Oikein hyvä meikkivoide aikuisemmalle iholle ja kaikille niille kenellä ei ihossaan ole isompaa peitettävää. Myös niille meikkaajille jotka eivät halua raskasta meikkipohjaa vaan arvostavat enemmän kevyttä koostumusta. Tämän hinta on noin 20 € ja pullon koko 30 ml.
Tässä miltä tämä näytti minun iholla:
Löytyykö tämä sinun meikkipussukastasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)