torstai 26. maaliskuuta 2015

DKNY MYNY.


DKNY MYNY on tämän kevään tuoksu-uutuuksia. Hauskaan sydämen muotoiseen pulloon on pakattu aimo annos nestemäistä rockasennetta, naisellisuutta ja iloa. Se kuvastaa sitä kaikkea mitä New York on; kiihkeä, nopea, moderni, rohkea, leikkisä ja hienostunut. Upea sekoitus mausteita, kukkia ja hedelmiä. Pullon päällinen on kuin Nykin veistoksellinen skyline pilvenpiirtäjineen.


Tuoksu ottaa käyttäjänsä vastaan kulhollisella vadelmia ja pinkkiä pippuria. Se tihkuu seksiä ja antaa arvaamattoman sekä salaperäisen vaikutuksen. Hetken iholla viipyiltyään tuoksussa tuntuvat Egyptin jasmiini, freesia ja kurjenmiekka. Sensuellin pehmeä ote valtaa mielen ja kehon. Viimeisimpänä tulevat patsuli, vanilja, meripihka ja myski. Sielukasta ja syvällistä.


DKNY MYNY on kuin kevätiltoihin suunniteltu leikki. Hieman maskuliininen ja voimakas, mutta kuitenkin supernaisellinen ja pehmeä. Vaatii kantajaltaan oikeaa asennetta ja juuri oikeanlaista girlpoweria. Huumaava ja koukuttava. Ei mikään kesäkissa vaan aito leijonanaaras, joka kulkee korot kopisten ja pää pystyssä, ylväänä. Kantaen naisellisuuttaan isolla N:llä. Tämä tuoksu vie käyttäjänsä kiihkeän Nykin sykkeeseen, vaikka kaupungissa ei olisi koskaan ennen vieraillutkaan.


Tuoksun mainoskasvona toimii raikkaan kaunis Rita Ora, kuka on kuin Amerikan oma Elli Haloo, jos minulta kysytään. Ihanan eloisa ja iloinen nuori nainen, täydellinen kasvo juuri tälle tuoksulle. (EDIT: sain tietooni juuri, että Rita Ora onkin britti, jolla on Kosovossa juuret, joten korjaan nyt hänen olevan Britannian oma Elli Haloo ;))

Ah, tämä video vie kyllä fiiliksen tämän tuoksun kanssa New Yorkiin:)

Millainen sinun New Yorkisi on? Miltä se tuoksuu?

Tuoksu saatu lehdistönäytteenä. Tuoksusta on saatavilla seuraavat pullokoot sekä tuotteet seuraavin suositushinnoin:
DKNY MY EdP 30ml 49 €
DKNY MY EdP 50ml 67 €
DKNY MY Body Lotion 150 ml 30 €
DKNY MY Body Wash 150 ml 25 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)