maanantai 9. maaliskuuta 2015

Alehaalinta.


Mainitsin jokin aika sitten, että vakkariPrismani yhteydessä ollut Emotion otti ja lopetti. Isäntä osti samaisesta lopetusmyynnistä mulle Bvlgarin Omnia Indian Garnet-tuoksun. Noh, sehän ei ainoaksi ostokseksi jäänyt. Ehei. Kaikki alennetut tuotteet kun myytiin -70 % alella, niin pakkohan sieltä oli kotiuttaa muutakin. Jos omistaisin oikein paksun lompakon, saalis olisi ollut vieläkin suurempi mitä kuvassa näkyy, mutta koska olen pikkutuloinen kotiäiti raaskin ostaa "vaan" nämä: Diorin huulipuna sävyssä 757 Souveraine, OPIn Peony & Poppy -käsivoide ja Diorskin Nude Compact-meikkivoidepuuteri sävyssä 022. Hintaa tälle kolmikolle tuli yhteensä alle 40 euroa. Kurjaa, että liike lopetti, mutta en voi valittaa näistä hinnoista yhtään.


Dior on mulle selektiivisistä merkeistä se ehkä kaikkein eniten glamööri. Pakkaukset hönkivät sellaista luksusta, että pois alta. Näitä hipelöidessä tulee ihan miljonääri-olo vaikka oikeasti sellainen ei olekaan. Valitettavasti Diorin tuotteiden normaalihinnat ylittävät kipurajani mennen tullen ja harvoin näitä ihanuuksia mun meikkipussissa vilahtelee, mutta alelöytöjen kautta näitä sinnekin pääsee. Onneksi.
Olen joskus vuosia sitten käyttänyt jonkun Diorin meikkivoidepuuterin ja muistan, että pidin siitä erittäin paljon, siksi tämä lähtikin niin helposti mukaan. Diorskin Nude Compact on silkinohut koostumukseltaan, mutta tekee meikkipohjasta mukavan peittävän ja tasaisen. Tuntuu kirjaimelliisesti siltä kuin iholla ei olisi meikkiä ollenkaan. Kuitenkin sitä on ja meikki näyttää viimeistellyltä. Sävy 022 on täydellinen mun pisamaiselle haamunaamalle. Tälle jäi hintaa vähän päälle 20 euroa alennuksen jälkeen, joten pitää nyökytellen sanoa, että money well spent.
Muistan miten sain ensimmäisen selektiivisen huulipunani 11-vuotiaana ja se puna oli Dior. Sävy oli joku töpäkkä pinkki, jota sitten ylpeänä käytin aina kun menin kaupungille tai vanhempien kanssa kylään. Kouluun ei saanut siihen maailman aikaan vielä sen ikäisenä meikata. Muistan vieläkin miltä se huulipuna tuoksui. Siinä oli sellainen lähes parfyyminomainen tuoksu, hieman puuterinen ja unikkomainen. Hymy livahti huulille kun ostin tämän sävyn 757 ja tässä on precis sama tuoksu kuin siinä ihka ekassa Diorin punassani.
Sävy 757 Souveraine on ihana, hieman glitterinen, kirkas punainen, joka taittaa koralliin. Täydellinen kesäpuna siis. Tälle jäi alennuksen jälkeen hintaa noin 12 euroa, joten kukkaro ei pahasti kärsinyt. Pidän tästä sävystä ja pigmentin määrästä todella paljon, mutta ainoa mistä annan miinusta on koostumus. Liekö glitteri syynä, mutta huulipuna kökkööntyy huulissa jos tätä sipaisee pari kolme kerrosta. Se ei ole kaikkein ihastuttavin ominaisuus ja sen puolesta voin huokaista helpotuksesta etten tosiaan maksanut tästä täyttä 42 euroa. Olisi meinaan harmittanut siinä kohtaa ihan possuna.


Kotiutin vielä OPIn käsivoiteen hintaan 6 euroa. Normaalistihan nämä maksavat yli 20 euroa ja en ihan niin paljon näistä maksaisi, vaikka ihania ovatkin. Tuoksut ovat herkullisen makeita ja itse voide imeytyy hyvin käsiin. Tosin pahimpaan talviaikaan tämä saattaa olla kaikkein kuivaihoisimmille aivan turha voide, mutta itselleni tämä on ajanut asiansa, talvesta huolimatta. Pullon kyljessä sanotaan, että tämä on myös body lotioniksi kelpaava, mutta itse en raaski tätä koko kroppaan käyttää. Saattaisi loppua ennen aikojaan.


Tältä näytti meikki johon käytin Diorskin-puuteria ja 757 sävyn huulipunaa. Pidin itse tästä lookista, kivan raikas ja keväinen, ehkä jopa jo kesäinenkin :)

Oletko sinä tehnyt viime aikoina hyviä alelöytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)