perjantai 27. helmikuuta 2015

Paketti ranskalaiselta poikaystävältä.


Ranskalainen boyfriend supsutteli ystävänpäivänä sähköpostiin taas sietämättömän hyvän tarjouksen. Ekana koriin klikattu tuote ilmaiseksi. Noh, mä meen aina näihin houkutuksiin pää edellä ja nytkin oli pakko siis tehdä tilaus. Ja säästää selvää rahaa kun kerran ilmaiseksi sai yhden itemin! On kuin rahaa tunkisi pankkiin!
Saaliini näkyy kuvasta. Tottakai valitsin ilmaiseksi tuotteeksi tuon edessä olevan Quelqes Notes d' Amour-tuoksun (josta tulee oma postauksensa). Olen jo jonkin aikaa muhitellut päässäni sen hankkimista ja mikäs sen mukavampaa kuin saada se ilmaiseksi. Joku muukin oli vissiin ajatellut samoin kuin minä, koska tyrkyllä oli enää 30 ml:n pulloja, kaikki 50 ml:set olivat loppuneet. Jännä.


Jos poikaystävän hoodeilla ei mikään muu kiinnosta, niin saippuat ovat aina varma vaihtoehto heittää tilaukseen. Yveksen saippuat ovat mukavia suihkukavereita ja tällä kertaa nappasin kaksi uutuutta (?) messiin. Jardins du Monde-sarjan saippuat ovat kivan tuoksuisia (suurin osa ainakin) ja edullisia. Nyt nämä olivat tarjouksessa 2 kpl yht. 4,50 €. Vasemmalla oleva Coffee Beans from Brazil oli kyllä sellainen pommi, että morjeskukkuu! En ole juonut kahvia enää kohta 15 vuoteen, mutta tämän tuoksu melkein sai mut juoksemaan Moccamasterin luo ja keittämään sumpit! Huhheijaa, että on muuten kahvinen tuoksu! Oikein sellainen kunnon kermainen cappucino tai joku ihana latte! Suihkussa käynnin jälkeen Isäntä huuteli toiselta puolen asuntoa (!), että keititkö mulle kahvia? Juuen kun kävin vaan suihkussa tämän kanssa! :D Eli jos kahvituoksu on lemppareita, kantsii kokeilla tätä.
Toinen saippua olikin vähän iisimpi tuoksumaailmaltaan, Magnolia Flower from China. Oikein ihana, naisellinen, kukkainen, lempeä, kesäinen! Kyllä näillä kelpaa pestä hipiää puhtaaksi. Näistä kahdesta toi kahviversio kyllä iski tajuntaan kuin tuhat volttia ja siksi tykästyin siihen enemmän, joten sitä tulee varmaan toistekin tilattua. Kunhan Yves taas laittaa hyviä tarjouksia ilmoille ;)


Oman nenän iloksi ja Isännän kauhuksi tilasin kunnon 400 ml:n lekan ehtaa kookossaippuaa. Malaysian Coconut on ihanan makea, kermainen kookos ja tätähän voisi kaataa vaikka johonkin jälkiruokaan, jos tämä ei olisi saippuaa. Niin makiaa kamaa tämä on, ainakin tuoksultaan. Kookos kyllä jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Itsekin olen löytänyt kookoksen tuoksun vasta vähän kypsemmällä iällä, mausta olen tykännyt aina. Bountyja nyt voisi syödä vaikka päivätöikseen. Isäntä saa kylmiä väreitä jo pelkästä kookos-sanasta. Olen yrittänyt siedättää häntä kookoksen makuun, mutta ei se ukko vaan siihen taivu. Noh, jääpähän mulle enemmän jos on kookosta tarjolla :P


Tilauksen villi kortti-osio on tässä. Kun 17 euroa piti saada täyteen, nakkasin koriin vielä korjaavan shampoon! En ole sitten tällä vuosituhannella tainnut yhtään Yveksen shampoota kokeilla? Muistikuva näistä Rokkerin hiusjutuista on vähän negatiivinen. Hiukset olivat kuin kyljyksellä sivellyt jo heti pesun jälkeen ja tuoksut kuin vanhassa Bostikissa. Mutta ehkä nämäkin ovat parantuneet sitten 80-luvun lopun? Ainakin monet muut tuotteet ovat. Enkä ollut väärässä näiden aavistelujeni kanssa. Tämähän on hyvä! Vaahtoaa niin piruksesti, tuoksuu hyvältä ja jätti hiukset jopa tuuhean tuntuisiksi vaikka onkin tälläinen korjaava/hoitava shampoo! Taisipa käydä niin, että Yvekseltä tulee nyttemmin tilattua myös shampoita. Pitää ehdottomasti tutustua myös hoitoaineisiin! Jos ne ovat yhtä hyviä kuin tämä shampoo, niin avot! Voi Yves sun kanssas, petollisen ovelasti koukutat minut tuotteisiisi.


Mulla alkaa olemaan putsarivarasto vähän tyhjänä, joten siksi tämä. Saman sarjan seerumihan oli ihan loistokamaa, joten uskon tämänkin toimivan. Ja putsarit harvemmin ovat huonoja. Ainakaan tälläiset geelihässäkät. Vähän niinkuin saippuat, toimivat melko varmasti, olipa merkki mikä tahansa.

Onko Yves kolkutellut teidän ovia viime aikoina? Mitkä tuotteet lähtivät mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)