keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Omnia Indian Garnet.


Hajuvesifriikkilästä moikka! Pakko laittaa taas tuoksupostausta ilmoille. Sain Isännältä muutama viikko sitten lahjaksi kuvassa näkyvän pakkauksen. Lahja tuli siitä, että kestän kuulemma niin hyvin hänen jääkiekkoharrastustaan. Olen siis urhea vaimo! Mutta tosiaan hän osti minulle tämän erään turkulaisen Emotion-liikkeen lopettajaisista, missä myytiin -70 % alella selektiivistä kosmetiikkaa niin, että pää meni ihan pyörryksiin. (Voin paljastaa, että sieltä alesta tuli rohmuttua muutakin, mutta niistä blogissa myöhemmin...)
Tälle ihanuudelle ei siis paljon jäänyt hintaa alennuksen jälkeen. Oli melkein syyllinen olo ostaa tämä niin edullisesti! Pakkaus sisälsi hajuveden lisäksi myös pikkuiset pullot suihkugeeliä ja vartalovoidetta, joista ei valitettavasti ole kuvia tässä postauksessa.


Kyseessä on siis Bvlgarin Omnia India Garnet-tuoksu. Mä olen niin kieli solmussa tuon Bvlgari-nimen kanssa, että kiitän luojaani etten ole vloggaaja! :D Kertokaa miten se kuulua lausua ilman, että kuulostaa ihan kielipuolelta? Mä saan aikaiseksi sanan "Bulgari" joka kerran kun yritän sanoa tätä erikoista nimeä.
Tuoksu kuuluu osana Omnia-tuoksusarjaa ja se on lanseerattu markkinoille viime vuonna. Kuten nimikin jo kertoo, kyse on Intiaan viittavasta tuoksumaailmasta, idän mystiikkaa ja mausteita. Alkutuoksussa tuntuvat sitruuna, appelsiini ja mandariini, sydäntuoksussa osmanthuskukka ja pohjalla meripihka.


Pullon muotokieli on ihana, kuin koru, jollain lailla ikuisuutta kuvaava kahden renkaan yhdistyessä toisiinsa. Pidän todella paljon. Kuten myös itse tuoksustakin. Se ei ole ihan perinteinen ja tyypillinen tuoksu jota yleensä käytän, ehkä suurimpana mausteisuutensa vuoksi. Tämä on ehkä eniten syksyn ja talven tuoksuja, jos tuoksun haluaa jakaa vuodenaikojen mukaan. Lämmin, lumoava, herkullinen, makea. Naisellinen, aikuinen ja vahva. Samalla kuitenkin pehmeä ja aavistuksen ehkä puuterinen. Täydellinen tuoksu erilaisuutensa ansiosta.

Oletko sinä Bvlgarin tuoksujen ystävä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)