torstai 26. helmikuuta 2015

Öljypää.


Minä olen öljyfani. Tykkään lutrata niitä hiuksiini, ihooni, kynsiini...mihin vaan niitä nyt pystyykään lutraamaan. Heittelin melkeinpä kärrynpyöriä (jospa vain osaisinkin) kun Avon lykkäsi tällaisen hiusten öljysarjan markkinoille hetki sitten. Sarja kuuluu Avonin Advanced Techniquesin hiustenhoitolinjaan ja on nimeltään Supreme Oils. Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, tehohoito (oikealla) ja öljysuihke (vasemmalla). Pakkaukset ovat mukavaa mattapintaista mustaa muovia, paitsi öljysuihkeessa.


Shampoo ja hoitoaine ovat pakattu 250 ml pulloon ja tuubiin. Kummatkin lupaavat antaa ylellistä hoitoa hiuksille. Olin kyllä todella yllättynyt näiden laadusta. Avonilla on ihan laadukasta kamaa hiustenpesupuolella, en aio tässä muuta väittääkään, mutta nämä ovat jotenkin vielä astetta paremmat. Kummassakin, sekä shampoossa että hoitsikassa, on todella miellyttävä pähkinäisen vaniljamainen tuoksu ja se hellii tuoksufriikin nenää ihan häpeämättä hiustenpesun yhteydessä. Ja vaikka on tosiaan kyse öljyä sisältävistä tuotteista, hiukset eivät rasvoitu yhtään sen pikaisemmin kuin "normaali" shampoopesun jälkeenkään. Itseasiassa rohkenen väittää näitä kokeiltuani, että hiukset pysyivät pidempään puhtaina kuin normisti. Ja tuntuivat todella ihanilta. Sellaisilta lääpittäviltä ja hiplattavilta.


Näpsäkän kokoinen 50 ml:n tuubi tehohoitoa oli kyllä piste iin päälle tässä porukassa. Olin hieman skeptinen, -myönnettäköön, tästä kaverista, koska ajattelin, että jos shampoo + hoitsikka hoitavat ihan superisti jo tätä meikän reuhkaa, niin mikä voi vielä tehostaa sitä hoitoa? Ja meneeko sitten homma jo ylikunnon puolelle? No ei mennyt. Tämä pikkukaveri antaa juuri oikean silauksen shampoopesun ja hoitoaineen jälkeen. Levitin tämän pituuksille ja annoin olla noin minuutin verran hiuksissa (ihan ohjeen mukaan). Voi jesusmaria, mikä tunne hiuksissa oli! Meikäläisen karvaiset luonnonkiharat olivat kuin jotain parastakin silkkilankaa! Fiuuuu!
Ja koko homman tottakai kruunasi suihkutettava öljyhoito. Olen muutenkin tälläisten suihkehoitojen ystävä, en vaan voi elää ilman näitä ja tämä yksilö kyllä lunasti paikkansa mun kosmehyllyssä. Öljysuihketta voi laittaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin eikä se, -uskokaa tai älkää, jätä mitään hullun öljyistä pintaa hiuksiin. Enemmänkin tunne on sileä, hoidettu ja kiiltävä. Sellainen ihana.


Tässä hiukseni kun olin käyttänyt näitä kaikkia neljää tuotetta. Olin pessyt hiukset edeltävänä iltana, laittanut ne nutturalle niskaan ja nukkunut yön yli. Kuvassa nuttura on otettu vain auki eikä tehty muuta. Kerrottakoon, että mun hiukset eivät koskaan näytä ihan näin hyviltä jos niille ei ole tehty muuta kuin pesty. Yleensä ne ovat kolme kertaa karvaisemman näköiset ja muutenkin ihan järkyt. Tällä kombolla kun käsitteli hiukset, tuli aivan eri tulos. Pehmeyttä, käsiteltävyyttä ja joustavuutta. Ihan törkeän hyvät tuotteet!

Kamppiksesta riippuen nämä maksavat noin 2,5 - 5 € kpl. Että ei silleesti paha kun svenggaavat kuin hirvi.
Suositko sinä öljyjä hiustenhoidossa?

Ps. sori meikitön kalpeanaama kuvassa, oli kotipäivä ja en jaksanut maalata nassua yhtään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)