tiistai 17. helmikuuta 2015

Ihmeellinen Ilmatyyny.


Suomen meikkivoidemarkkinoiden uusimpia tulokkaita on tämä, Lancõmen Miracle Cushion. Mistä on oikein kyse? Mikä se tälläinen meikkivoide on?


Meikkivoide ei ole ihan perinteisessä pullomuodossa vaan pakkauksesta paljastui puuterirasian muotoinen tuote.


Mutta kyse ei todellakaan ole puuterista vaan nestemäisestä meikkivoiteesta joka on imeytetty sienimäiseen tyynyyn. Siitä tuotteen nimikin, ilmatyyny. Meikkivoiteen juuret ovat Aasiassa. Aasialaiset naiset kun ovat edelläkävijöitä tälläisten uusien innovaatioiden puolesta puhujina. Eipä maailma olisi varmaan koskaan kuullutkaan BB-voiteista ilman meidän aasialaisia kanssasiskoja.
Tämä meikkivoiteen kohdalla suurin innovaatio on tietysti tämän tuotteen muoto, mutta myös käyttötapa. Meikkivoide taipuu puolipeittävästä peittävään lopputulokseen ja sitä voi käyttää perinteisen meikkivoiteen tapaan tai kuten BB/CC-voidetta, jolloin ihosta peitetään virheitä ja korostetaan parhaimipia puolia. Tätä pystyy kerrostamaan melkeinpä loputtomasti, jolloin lopputulos on peittävä ja tasainen. Yhdellä, kevyellä kerroksella saa aikaan luonnollisen meikkipohjan. Tämä on siis tuote joka vastaa monen meikkaajan tarpeisiin.


Itse sain lehdistönäytteenä tästä meikkivoiteesta hieman tumman sävyn, sävyn nro 3 joka on pohjoismaalaiselle iholle aavistuksen liian mörkkis. Mutta koska osaan niin mestarillisesti häivyttää (gröhöm), päätin ottaa haasteen vastaan tämän tumman sävyn kohdalla ja työstää tämän iholleni sopivaksi.
Meikkivoide on todella kevyen oloista, mutta silti samalla peittävää. Todella hämmentävä tunne! Sävyn vuoksi jouduin tekemään ehkä inasen verran enemmän duunia, että pohja levittyi kauniisti, mutta ei silti hampaat irvessä tarvinnut edetä. Meikkivoide on valoa kauniisti heijastava, se kosteuttaa, antaa silkkisen tunteen iholle ja sisältää aurinkosuojan SPF 23. Sen kerrotaan myös viilentävän ihoa muutamalla asteella. Tätä viilennystä en huomannut, mutta ehkä sen tuntee kesällä paremmin? Tämä sävy sopii muutenkin ehkä kesäaikaan paremmin kun iho ei ole niin kalmankalpea.
Minkä näköisen meikin tein tällä?
Kuvat ovat otettu valitettavasti salamaa käyttäen, mutku auringoa valoa ei vaan kuvaushetkellä ollut yhtään. Meikkipohja on tasainen ja kuulas, valoa taittava ja se pysyi kauniina koko päivän. Jos sävy ei olisi ihan näin tumma, voisin käyttää tätä päivittäin. Mutta kesällä aion käyttää tätä kyllä aina kun meikkivoidetta tarvitsen :) Loistotuote, erilainen ja uudenlainen, virkistävä uutuus.
Tuotteen suositushinta on noin 53 euroa.

Tuote on saatu blogin kautta lehdistönäytteenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)