torstai 19. helmikuuta 2015

Idunin ihmeet.

Mineraalimeikit tulivat muutama vuosi sitten markkinoille ja itsekin hurahdin silloin niiden maailmaan. Olin siis kovin iloinen kun sain tilaisuuden testata paljon hyvää mainetta niittäneitä Idunin meikkejä.


Pakkaukset ovat erityisen kauniit ja niiden päällä on taiteilija Patricia Guccin maalauksia pohjoismaalaisista naisista. Idunin mineraalit ovat Ruotsista lähtöisin ja ne ovat suunniteltu hoitamaan ja suojamaan ihoa. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoiteet, peiteväri, luomivärit, puuterit, maapuuterit, poskipunat, huulikiillot sekä ripsarit. Itse sain kokeiltavaksi sarjasta luomivärinelikon (vasemmalla), meikkivoiteen ja sen levityksen tarkoitetun Kabukin.
Tuotteet antavat ihon hengittää ja ne eivät tuki huokosia. Meikkivoiteella saa aikaan peittävän lopputuloksen joka piilottaa pintaverisuonet, näppylät, pienet juonteetja epätasaisuudet. Tuotteissa on 100% korkeasti puhdistettuja mineraaleja eli suomeksi sanottuna niistä on karsittu pois nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Ne eivät myöskään sisällä öljyjä, talkkia, vismuttia, silikonia, hajusteita ja säilöntäaineita. Tuotteet ovat myös orgaanisia ja vedettömiä joka tekee sen, että niihin ei ala kasvamaan bakteereja.

 Minun meikkivoiteeni sävy on Saga ja se on aivan täydellinen minun ihonsävylleni. Yhteensä meikkivoiteen sävyjä on 9 ja ne kaikki pääset katsomaan täältä. 
Meikkivoide peittää kyllä todella tasaisesti kaikki ihon virheet ja antaa kuulaan sekä raikkaan näköisen lookin. Edelleen hämmentävintä mielestäni näissä mineraalipohjissa on, että nämä näyttävät ja tuntuvat ihan puuterilta, mutta iholla ne muuttuvat voidemaisiksi. Jos oma iho kiiltelee helposti, tämän päälle voi lisätä puuterin vielä estämään kiiltoa. Huomasin omalla ihollani sen, että tämä vaatii vielä kevyen puuteroinnin kaverikseen ettei nenä ala kiiltelemään. Meikkivoiteessa on SPF 15 ja se on vettä hylkivä.
Kabukista on pakko mainita, että se on aivan ihana! Todella pehmeää karvaa ja sen avulla tämän meikkivoiteen levittäminen on lähes tulkoon nautinnollinen kokemus :)
Sain toiseksi testattavakseni luomivärinelikon sävyssä Brunkulla. Kun katsoo tuota nelikkoa, se on kuin oppikirjan sivuilta suoraan mikä sopii Jonnalle. Niin mun sävyt että.


Melkein pelästyin kun aloin swatchaamaan luomareita kämmenen päälle. Herramunjee mikä pigmentin määrä! Huhhuijaa! Sävyt ovat melko metallisia, mikä on kiva juttu. Tulee mukavasti säihkettä katseeseen ja kestää käyttää arjessa kuin juhlassakin. Oikein hyvä!

Tekaisin näillä itselleni meikin joka näytti tältä:


Aivan täydelliset sävyt minulle. Tykästyin todella näihin niiden käyttömukavuuden ja pigmentin ansiosta. Jos pitäisi valita yksi ainoa mineraalimeikki loppuiäkseen, valitsisin ehdottomasti tämän. Todella hyvä hintalaatusuhde!
Meikkivoiteen hinta on noin 40 € ja luomivärinelikon noin 25 €. Jälleenmyyjät sekä verkkokaupat löydät täältä.

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)