tiistai 24. helmikuuta 2015

Älyn hyvä.


Blogs made me do it. Pakkohan tämä oli ostaa kun kaikki tätä niin hehkuttavat. Ja hei, eihän kunnon meikkipohjia ole koskaan liikaa. Kyse on siis Rimmelin Lasting Finish-meikkivoiteesta, joka on saanut ihan uskomattoman hyvän maineen. Ja eikä yhtään liiotellusti. Tuote on ihan mahtava ja jos tätä olisi sokkona testannut, en olisi kyllä ikinä arvannut markettikamaksi ja hintaluokaltaan alle 15 euron tuotteeksi. Hipoo ihan mennen tullen laatunsa puolesta selektiivisiä siskojaan.
Oman putelini ostin Cittarista ja siellä tämä maksoi 12 €. Valitsin sävyksi 100 Ivoryn, koska olen tälläinen haamunaama. Tuote on pakattu 30 ml:n lasipulloon ja korkin alta paljastuu pumppu (jes!). Meikkivoide on todella notkeaa ja sitä oli helppo työstää kasvoille. Yhdellä kerroksella sai jo aikaan niin kauniin tasaisen pohjan ettei enempää tarvittu. Meikki pysyi paikoillaan monta tuntia ja kesti tätä kotiäidin arkea varsin moitteettomasti. Ihan huipputuote. Melkein vetää vertoja HG-meikkivoiteelleni, Estee Lauderin Double Wear Lightille. Ja onneksi vetää. Onhan tämä huomattavasti kukkaroystävällisempi :)
Miltä tällä tehty meikki sitten näytti:


Perusarkimeikki, mutta uskon, että tämä tosiaan kestää vaikka isompaakin juhlimista. Iho pysyi mattana ja kauniina, tämä ei pakkaantunut juonteisiin eikä lähtenyt sulamaan naamalta pois. Jos siellä ruudun toisella puolen on ensi kesän morsiamia, tässä teille erittäin hyvä ja kestävä meikkipohja hääpäivään :)
Huulilla muuten kiva ysäripuna (siis -ruskea) jonka löysin Lidlistä! Siellä on taas ollut Cienin meikkejä myynnissä ja koska ne ei maksa juurikaan mitään, nappasin tälläisen kivan ysärivärin sieltä tässä taannoin mukaan. Aika 1993, mutta ihan kiva silti :)
Löytyykös muita tämän meikkivoiteen faneja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)