keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Mä haluan!

Ihana blogikollegani Mammasti kertoili viime viikolla halutuksen aiheitaan. Koska mullakin on aina jotain mitä haluan, koppasin Mammalta tämän postausidean (hänen luvallaan ofkoors). Joten tässä tulee. (Kuvituksena ihana tyttäreni ja hänen hiljattain herännyt kiinnostuksensa koruihin....)

1.Haluaisin tehdä hiuksilleni....noh, -jotain! Siis en ole kyllästynyt väriin, edelleen rakastan tätä shokkioranssia. Tämä on vaan niin kauhian työläs. Tosin tähän väriin lähtiessäni, tiesin mihin lähdin. Hei hei valkoiset tyynyliinat ja pyyhkeet. Tervetuloa jatkuva värjääminen. Haluisin pitää tämän värin, mutta jotenkin helpommalla.

2.Haluaisin päästä pitkästä aikaa elokuviin, teatteriin, konserttiin, ystävien kanssa istumaan iltaa, pelaamaan lautapelejä, ottamaan pari lasia viiniä, valvomaan myöhään, nukkumaan myöhempään. Mutta. Meidän toinen lapsemme mammoista katkaisi ranteensa liukkailla keleillä ja toinen mamma asuu tuhannen kilometrin päässä, joten tämä kohta halutuslistalla siirtyy johonkin aikaan hamaan kun meillä on taas lapsenvahti.

3. Haluaisin olkkariin uutta väriä. Vaaleanpunaista? Lilaa? Oliivinvihreää? Jotain keväistä kumminkin. Uutta tyynynpäällistä, verhoa, kynttilää, sitä ja tätä.

4.Edelliseen viitaten haluan isolla summalla varustetun lahjakortin johonkin sisustuskauppaan. Ikeakin käy.

5. Haluaisin päästä naamahoitoon ja jalkahoitoon. Mun naama on niin täynnä mustapäitä, että voisin alkaa huutamaan ääneen. Jalat nyt ovat semmoiset norsunkäpälät, että morjes. Kunnon ihonpuhdistus ja jalat siliäksi. Sitä mä haluan.

6. Laivallekin tekis mieli. Viime kerrasta alkaa olemaan 3 vuotta aikaa. No onneksi tämä halutus toteutuu viimeistään toukokuussa kun lähdetään Isännän kanssa vähän Itämeren aalloille keinumaan.

7.Jatkan tätä vaatimatonta halutuslistaa ja kerron, että haluaisin uuden kameran. Hyvin tämä vanhakin palvelee, mutku mä vaan haluisin. Jonkun vähän pätevämmän, uudemman, paremman. Siis uuden.

8.Haluaisin osata tehdä kaikia ihania salaatteja. Siis sellaisia joista lähtee nälkä ja maistuu hyvältä. Aloitimme Isännän kanssa uuden, kevyemmän elämän alkuvuodesta ja salaatithan kuuluvat kuulemma semmoiseen elämään. Vielä kun osaisi tehdä muutakin kuin kurkku-tomaatti-salaatti -salaattia. Olis eri kiva.

9. Haluaisin päästä kuuntelemaan Kentiä konserttiin. Viime kerrasta on aikaa...liikaa. Jep, 10 vuotta. Eli liikaa.

10. Haluaisin päästä viettämään tyttöjen iltaa. Syötävää, juotavaa, saunaa, juttelua, keskustelua. Maailman parannusta. Sitä mä nyt kaipaisin.

Semmosia halutuksia täällä :) Mites teillä? Mikä haluttaa?

2 kommenttia:

  1. Mä haluisin muuttaa Lappiin...tai edes kesämökki sieltä olis tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On teillä ainakin lomapaikka siellä niin kauan kuin meidän porukat asuvat siellä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)