tiistai 20. tammikuuta 2015

Ihonhoitoviikko: Lierac Magnifience

Ihonhoitoviikko jatkuu tänään tällä sarjalla:

Lierac Magnifience on todella ylellinen ihonhoitosarja. Tämä kyseinen sarja on kehitetty taistelemaan ihon vanhenemisprosessia vastaan jota kutsutaan glykoksidaatioksi. Sokerit reagoivat elimistön proteiinien kanssa ja näin ollen sokerit käynnistävät muutoksen proteiineissa sillä seurauksella, että ihossa alkaa näkyä merkkejä rypyistä, iho menettää kiinteyttään ja hehkuaan sekä ihon laatu alkaa heikentyä. Tämä kaikki alkaa taphtua noin 30 ikävuoden kohdalla ja seuraukset alkavat näkyä noin 40 ikävuodesta lähtien.

Lierac Laboratiories on kehittänyt tähän haasteeseen D-Glyoxinin joka on äärimmäisen tehokas granaattiomenan kukasta, silkkipuusta ja liposomipepsidistä koostuva yhdiste joka olennaisesti vaikuttaa glykoksidaatioon.

Sain kokeilla sarjan kuuluisaa Red Serumia ja pitää myöntää, että rakastuminenhan tässä pääsi käymään. Seerumi on todella, todella ylellistä, kirkkaan punaista ja ah, niin hurmaavan tuoksuista. Tuotteessa on kaksinkertainen määrä D-Glyox-yhdistettä ja se elvyttää ihon pintaa ja tuo esiin menetettyä heleyttä.

Seerumi soveltuu sekä päivä- että yövoiteen alla käytettäväksi. Itse olen käyttänyt tätä yötä vasten ja en voi sanoa muuta kuin, että mun iho rakastaa tätä. Ihan paras seerumi jota olen varmaan ikinä kokeillut. Todellista hemmottelulomaa kasvojen iholle.

Melt-in Cream-Gel on kiinteyttävä kevyt päivä- ja yövoide ja se on tarkoitettu normaalille sekä sekaiholle. En ole varmaan eläissäni käyttänyt näin ylellistä kasvovoidetta! Huh! Tuoksu ja koostumus ovat tässä ihan ylivertaiset. Tästä sarjasta on vaikea olla puhumatta ylisanoin ja hehkutuksin. Tämä on vain niin luksusta.

Voide on kuin samettia sivelisi iholle ja iho on voiteen jäljiltä, noh, -kuin samettia myös. Voide hillitsee kiiltoa ja antaa iholle kauniin mattapinnan joka tosiaan tuntuu silkkiseltä. En paljon liioittele jos sanon, että iho kaunistui välittömästi. En voi ymmärtää miten upea tuote tämä on! (Ja kyllä, mielipiteeni ovat täysin omiani, vaikka tuotteet ovatkin saatu blogin kautta. Tämä sarja on rakastuttanut minut itseensä aivan mennen tullen)

Precision Eyes on kiinteyttävä ja heleyttävä silmänympäryshoito. Siinä on voidemainen koostumus ja se korjaa, kosteuttaa, heleyttää ja kaunistaa sy-ihoa välittömästi.

Sy-voide on helppo ja hygieeninen levittää "täsmäharjalla" silmänympärysiholle. Harjakset ovat silkkisen pehmeät ja herkkä sy-iho kiittää ja kehrää tämän kaltaisesta hellästä kosketuksesta.

Tämänkin tuotteen kohdalla ylisanani loppuvat kesken. Vaikka olen paljon kokeillut monia eri sarjoja ja tuotteita, tämä kyseinen sarja menee luksusluokan ykköseksi aivan mennen tullen. Todellinen huippusarja, todella toimivine ja ihanine tuotteineen.

Suosittelen Lierac Magnifience-sarjaa kaikille yli 30-vuotiaille jotka eivät kavahda vähän kalliimpia hintoja vaan arvostavat huippuluokan tuotteita ja haluavat hemmottelua iholleen ja aisteilleen. Näissä tuotteissa on nimittäin niin upeat tuoksut, että oih.

Ja ainiin. Monelle tulee varmasti yllätyksenä tämä fakta: Lierac on apteekkikosmetiikkaa.
Jotenkin apteekkikosme mielletään ehkä hieman tylsäksi, tuoksuttomaksi, ja tavalliseksi. Tämä sarja todistaa, että myös apteekista voi löytää kosmehyllyynsä todellista luksusta.


Seerumi 30 ml hinta noin 80 €
Kasvovoide sekaiholle 50 ml noin 75 €
Sy-voide noin 45 €

Ovatko Lieracin tuotteet sinulle tuttuja?

Tuotteet saatu maahantuojalta testattavaksi.6 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sy-voide. Sain sen miitin vaihtopöydästä :) Muut sarjan tuotteet ovat vieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Joku raaski luopua! Mä en olis raaskinut! :D

   Poista
 2. Mä tykkään tosi paljon tosta silmänympäryshoidosta ja toki myös red serumista. <3 Mutta Lieracin puhdistusöljyä ei voita mikään, lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, apua sitä pitää päästä kokeilemaan! :)

   Poista
 3. Nämä on kyllä niin kauniin näköisiä, etenkin tuo silmänympärysvoide. Punainen metallinhohde vetooaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellainen rakkaussarja että! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)