torstai 22. tammikuuta 2015

Ihonhoitoviikko: Biodroga.

Ihonhoitoviikko jatkuu Biodrogan tuotteilla:

Hoitolasarja Biodroga on todella laadukas ja tehokas ihonhoitosarja. Olin siis kovin iloinen kun sain testaukseen sarjan päivävoiteen, seerumin ja kuorinnan. Biodrogaa myy eri kosmetologiset hoitolat ympäri Suomen ja täältä pääset katsomaan sinua lähinnä olevan jälleenmyyjän. Biodroga vastaa hintatasoltaan selektiivistä kosmetiikkaa, mm.voiteiden hinnat ovat noin 40 €:sta ylöspäin.

Ehdoton suosikkini näistä kolmesta oli tämä Micro-Dermabrasion kasvokuorinta. 
Kasvokuorinta poistaa hellävaraisesti pienet sarveistuneet solut ihon pinnalta, supistaa huokosia, aktivoi ääreisverenkiertoa, parantaa ihon aineenvaihduntaa ja tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä. Tuloksena on pehmeämpi ja tasaisempi sekä nuorekkaamman ja raikkaamman näköinen iho. 

Ainutlaatuinen emulsio, jossa on kvartsihiekkaa, piioksidia ja laavakiven hiekkaa, takaa tehokkaan kuorinnan. Kuorinta tekee ihosta raikkaan ja uudistuneen näköisen. Skvalaani ja sheavoi hoitavat ja pehmentävät ihoa.


Kuorinta on todella tiheärakeista ja juuri sellaista mistä minä pidän eniten, kun puhutaan kuorinnoista ylipäätään. Tuoksu on miellyttävä ja kuorintatulos kasvoilla ihana. Iho jää todella sileäksi ja pehmeäksi. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa joka toinen kuukausi, mutta pitää tunnustaa, että kyllä mä olen tätä käyttänyt viikottain kerran tai kaksi ihan JOKA kuukausi. Mutta jokainen tekee niinkuin omalle iholle on parhaaksi. Mun naama on niin kestävää laatua, ilmeisesti, ettei se ole ottanut pulttia vaikka olen käyttänyt tätä hieman ohjeistuksen vastaisesti.

Suosittelen kaikille ketkä kaipaavat tehokasta ja laadukasta kasvokuorintaa. Tuote on muuten todella riittoisaa myös. Kuvassa näkyvä määrä riittää mukavasti kasvojen iholle.Toiseksi eniten pidin tästä Repair+Cell Protection Facial Serumista. Tämä kyseinen tuote on kehitetty korjaamaan iholta valon/auringon tuottamia vaurioita. Tuote on ehdoton kesän/aurinkomatkan jälkeen. Koska tämä korjaa valon tuottamia pieniä juonteita ja ryppyjä, tätä suositellaan myös niille ketkä tekevät paljon päätetyöskentelyä.Seerumia annostellaan pipetillä. Annostelumekanismi oli allekirjoittaneelle pienoinen insinööritesti. Pähkäilin hetken (jopa Isännän avustuksellakin), että miten tämä pullo aukeaa! Se oli vain niin tiukasti kiinni, että kun lopulta sain pullon auki, pipettisysteemi valkeni mulle heti. Ah, olen niin sisäinen blondi välillä että! Luulin ensin kun en ollut vielä saanut pulloa auki, että pipetin nappula on jokin ylöspomppaava pumppusysteemi, mutta ei sitten ollutkaan...voi nolous.

Pidän seerumin tuomasta rauhoittavasta tunteesta iholla. Iho tuntuu hoidetulta ja elinvoimaisemmalta. Voin varauksetta suositella tätä kaikille niille, ketkä haluavat korjata liiallisesta auringonpalvonnasta johtuvia vaurioita tai sitten niille kenen kasvoille paistaa päivittäin tietokoneen kirkas näyttö. Loistava seerumi kaiken kaikkiaan.


Repair+Cell Protection päivävoide SPF 15 oli ihana, mutta aivan liian tuhti minun iholleni päivävoiteeksi. Mutta ei hätää, tämä toimi myös erinomaisena yövoiteena. Voide on taatusti omiaan todella kuivaihoiselle tai hyvin varttuneelle iholle päivävoiteeksi, johon se on tarkoitettukin, mutta jos olet minun tapaani sekaihoinen, voin varauksetta suositella sinulle tätä yövoiteeksi. Voide on ihanan runsas ja täyteläinen ja sen oikein tuntee miten se ravitsee ihoa. 

Day Care SPF 15 suojaa ihoa parhaalla mahdollisella tavalla UVA– ja UVB-säteitä vastaan. Lisäksi se aktivoi ihon luonnollista korjauskykyä ja tekee ihosta silminnähden elastisemman ja joustavamman. Lisäksi se suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Valon aiheuttama ihon ennenaikainen vanheneminen estyy ja rasittuneesta ihosta tulee raikas ja hehkuva.

Kaiken kaikkiaan Biodrogan tuotteet sopivat niille ketkä arvostavat ravitsevia, hoitavia ja laadukkaita tuotteita. Sarja on laaja ja sieltä löytyy jokaiselle ihotyypille omat tuotteensa sekä erikoistuotteita, mm. CC-voide josta kirjoittelen teille jossain vaiheessa oman postauksen.

Onko Biodroga sinulle tuttu merkki?

Tuotteet saatu maahantuojalta testattavaksi.
 

2 kommenttia:

 1. Laadukkaan oloinen sarja. Pidän siitä että ovat lasipurkissa ja pipetti tuo aina extra luxus fiilistä. Kuorinnassa minun tulee olla varovainen poskissa nenän lähellä olevan couperon kanssa. Mutta tykkään kuoria isorakeisella dekolteen, leuan ja otsan.

  Pirteää torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella laadukas sarja :) kannattaa tutustua jos on mahis! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)