torstai 29. tammikuuta 2015

Helmimoussea.

Kun tulee tiettyyn ikään (eli tähän viittä vaille neljäänkymppiin), alkaa ihostaan murehtia ehkä vähän toisella tapaa kuin ennen. Olen siis koko ikäni hoitanut ihoani säännöllisesti ja ollut jopa pendanttiuteen asti tarkka siitä mitä iholleni annan. Sen enempää itseäni kehumatta, olen monesti saanut kuulla olevani nuoremman näköinen kuin mitä vuosiltani olen. Minulla ei ole syviä silmänympärysjuonteita eikä -ryppyjä. Toki ihotyypillä, geeneillä ja elämäntavoilla on omat osansa siihen miltä iho näyttää ja miten se voi vanhetessaan, mutta uskon, että säännöllisellä hoitamisella voi saavuttaa hyviä tuloksia.

Ajan marssia hidastamaan on tehty markkinoille toinen toistaan ihanimpia ja tehokkaampia tuotteita. Yksi niistä on Nivean uutuus, Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls. Nivea on jo 15 vuoden ajan käyttänyt tuotteissaan Q10-ainesosaa ja tähän uutuusseerumiin sitä on laitettu oikein tuplamäärät.

Olin muuten hyvin vaikuttunut tästä miten kauniisti ja kekseliäästi tämä seerumi oli pakattu kun se minulle saapui. Laatikossa oli päällä kauniit silkkinauhat (keltainen & valkoinen) ja laatikon sisällä lepäsi tämä seerumipakkaus helmien päällä. Heti tuli tunne ylellisestä ja hemmottelevasta tuotteesta vaikka kyseessä on täysin markettituote. Oikea esillepano on tärkeää.

Seerumi koostuu pienistä kullankeltaisista, valoa heijastavista palluroista jotka liukenevat ja sekoittuvat seerumin kosteuttavaan geeliosaan kun tuotetta pumppaa pullosta ulos. Seerumi tuntuu aivan ihanalta ja ilmavalta mousselta! Hieman vaahtomaiselta jopa. Vaahtomainen mousse, se tämä on.

Seerumia tulee käyttää säännöllisesti vähintään kahden viikon ajan aamuin illoin päivä- ja yövoiteen alle. Näin käytettynä se lupaa tasoittaa ryppyjä ja saa ihon näyttämään silminnähden nuoremmalta.

Tuote on pakattu pumppupulloon (loistavaa!) ja pullon koko on 40 ml. Itse olen kovin tykästynyt tähän. Seerumi tuntuu erittäin miellyttävältä iholla ja se jättää ihon ihan älyttömän pehmeäksi. Tuotteessa on tuttu, niveamainen, raikas ja puhdas tuoksu. Olen pitänyt erityisesti juuri tämän tuotteen koostumuksesta ja siitä, että seerumi ei lähde rullaantumaan iholla vaikka sen päälle laittaisi tosiaan vielä voiteen.

Edullisen hinnan (~ 14,50 €), helpon saatavuuden, käyttömukavuuden ja tehon vuoksi uskon tämän jäävän ihonhoitooni vakkarikamuksi. Ihoni on todella pitänyt tästä.

Suosittelen tätä kaikille ihostaan hyvää huolta pitäville kanssasiskoille jotka haluavat edullisen, toimivan ja hyvän tuotteen. Ja myös niille ketkä pitävät seerumissa enemmän voidemaisesta kuin nestemäisestä koostumuksesta. 

Seerumi on saatavilla tammikuusta 2015 lähtien hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista.

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

6 kommenttia:

 1. Ihotyypillä ja geeneillä on tosiaakin vaikutusta siihen miten iho vanhenee. Mulla kyllä valitettavasti jo juonteita sun muuta on ja tuntuu, että joka aamu niitä on ennemmän :D

  Tarviipa ostaa tämä ihan jo edullisen hintansa perusteella testiin.

  VastaaPoista
 2. Onpas jännän näköisiä palleroita. Ja askartelutarvikkeita tuli samalla. :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti tälläisistä vähän erikoisemmista tuotteista, hauskan näköinen pakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana :) Kannattaa testata!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)