perjantai 9. tammikuuta 2015

Aistillinen Odottamaton Koukuttava.

Eroottinen jännite kahden ihmisen välillä.
Sen tuntee, vaikka toista ei voi vielä koskettaa.
Se saa alkunsa, kun katseet kohtaavat.

REVEAL Calvin Klein 
  
Näillä rohkeilla sanoilla kuvataan uutta Calvin Kleinin naisten tuoksua, Reveal. Tuoksu on pakattu upeaan ja melko raskaaseen lasipulloon jossa on metallinen, peilimäinen korkki. Pullo on yhdestä kulmasta katsottuna kuin pullea, neliskulmainen tyyny ja toisesta kulmasta graafinen ruutukuvio. Monella tapaa kaunis, kuten nainenkin.

Kerrotaan, että ihmisen eroottisin tuoksu on ihon tuoksu, suolainen ja alkukantainen. Karkea ja syvä. Revealissa on otettu mukaan karkean suolan vivahde joka kuitenkin kesyttyy sydäntuoksussa kurjenmiekan syleilyssä. Pohjatuoksussa tuntuu santelipuu, joka CK-tuoksujen tavaramerkki.

Pitää rehellisesti myöntää, että ensinuuhkaisulla tämä pelästytti minut täysin. En osannut ottaa tätä ollenkaan vastaan. Lähestyin tätä kuitenkin päivä päivältä enemmän ja enemmän ja nyt olen jo täysin tämän pauloissa. Tämä koukutti minut hitaasti, vaikka ensin en uskonutkaan, että meistä tulisi ystäviä, saati rakastavaisia.

Tuoksu on vaativa ja se vaatii kantajaltaan tiettyä asennetta, sekä elämänkokemusta. Tämä on takuuvarma tuoksu siihen jos haluat miesten päiden kääntyvän kulkiessasi heidän ohi. Tässä on todella paljon rohkeaa aistillisuutta sekä naisellisuutta, eri tavalla kuin missään muussa tuoksussa.

Hurja, itsevarma, sensuelli, päättäväinen.
Se on minun mielestäni Reveal.Tuoksua on saatavilla seuraavin tuottein:
REVEAL Clavin Klein Eau de Parfum 30 ml, suositushinta 48,00 euroa
REVEAL Calvin Klein Eau de Parfum 50 ml, suositushinta 72,00 euroa
REVEAL Calvin Klein Body Lotion 200 ml, suositushinta 36,00 euroa

Tuoksu saatu blogin kautta testattavaksi.


10 kommenttia:

 1. Tää on jotenkin liian miehekäs mulle. Jotenkin liian... Vahva ja lättänä samaan aikaan. Juurikin sellainen suolainen. Äsh :)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole nuuhkutellut tätä. Mäkin olin saanut tästä kuvan, että tää saattaa pelästyttää, voi olla itselläkin vaatisi sellaisen hitaan lämpenemisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vaatii vähän aikaa eikä välttämättä siltikään tämä aukea :) mutta mulle aukesi. Tosin kyseessä on sellainen tuoksu joka saattaa kyllästyttää yhtä nopeasti kuin ihastuttaa.

   Poista
 3. Täytyypä käydä nuuhkuttelemassa, mutta kuvailun perusteelle ei kenties ole minun tuoksu. Tuoksutottumukset kun ovat jääneet teinitasolle, Escadan kausituoksut ihan lemppareita. <3

  Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Oho, kuulostaapa mielenkiintoiselta. Hyvää vkl ja terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi olla Aikuiselle Naiselle oikein sopiva tuoksu :) <3

   Poista
 5. Mie olen harkinnut tämän hankkimista. Tykkään rohkeista ja vahvoista tuoksuista. Iholla tuoksu muuttuu pehmeämmäksi ja santelipuu tulee esiin. Tykkään! Täytyy kuitenkin vielä harkita, kun tuoksuja on niin paljon jo. Eli kyttään alepakkauksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tuoksuja vaikka ja kuinka, mutta silti niitä tulee vaan haalittua lisää :D niinkuin kosmetiikkaa muutenkin :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)