tiistai 30. joulukuuta 2014

Raisin Gaze.

Raisin Gaze. Sanaleikittely joka saa päänsisäisen jukeboxin soittamaan samantien Amazing Gracea. Avonin syksyn uutuuspunia (hyvin ehtii vielä ennen vuoden vaihtumista esittelemään!). Olen tänä menneenä syksynä rohmunnut itselleni aimo kasan Avonin huulipunia, koska sävyjä on tullut todella paljon lisää ja koska ne vaan on niin hyviä. Ja edullisia.

Raisin Gaze on ihana ysäriruskea. Kovin on ysäri taas tulossa takaisin muotiin vaikka eihän siitä vuosikymmenestä vielä niin kauan edes ole. Itse olin ysärillä teini ja varhaisaikuinen ja kyllä, minä suosin meikissäni silloin juurikin tätä sävyä.

Mätsäsin huulipunan muuhun meikkiin viime pari viikkoa sitten kun kävimme Isännän kanssa kuuntelemassa Club For Fiven konserttia, Turun Logomossa. Oli muuten jälleen kerran aivan järkyttävän upea musiikkielämys!

Mutta joo, huulipuna on ihana. Käy vallan mainiosti ruskean silmämeikin kaveriksi. Pahoittelut taas kerran kuvien laadusta. Meikkikuvia on niin ankea kuvata kun ulkona on pilkkopimeää (ja sitähän on jo klo 16 joten...) Kylppärin halogeenit eivät vaan riitä mihinkään ja kuvat ovat siksi tälläistä skökködöödötä.


Silmämeikin tein vanhalla Isadoran paletilla jota olen käyttänyt häpeällisen vähän. Tähän tapahtumaan halusin vähän blingiä ja sitä tuosta Lynx-paletista löytyy! Meikki oli sävymaailmaltaan onnistunut ja viihdyin siinä hyvin.

Iskeekö sulle ysäriruskeat?


6 kommenttia:

 1. Kaunis ruskea puna, ei kuitenkaan liian. Mä kyllä ehdin jo vannoa, etten palaa ysärille, mutta ehkä sittenkin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä on tälläinen sopivasti ruskea :)

   :D vannomatta paras! Mäkin vannoin aikoinani, että mitään pillifarkkuja en osta....ja ostin kuitenkin :D

   Poista
 2. Muhun kyllä iskee ruskeammatkin sävyt etenkin syksyisin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti meikki, sopii sun sävyihin hyvin :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)