tiistai 9. joulukuuta 2014

Purkit poikineen.

Oletko joskus ollut tilanteessa, että olet lähtemässä matkalle ja kaikki pesuaineesi shampoista saippuaan ovat megalekakokoja eikä sulla ole yhtään ns.matkakokoista tuotetta jonka voisit näppärästi ottaa mukaan?

Mä itse olen aika usein tämän ongelman äärellä. Siis aina kun olen lähdössä yökylään tai reissuun johonkin päin. Suosin erityisesti hiustenhoidossa jättimäisiä ammattikokoja ja niitähän ei rehaa mielellään pois kotoa.

Mikä siis neuvoksi? Ilmeisesti ajatukseni olivat lentäneet ilmaan, koska minuun otti yhteyttä äärimmäisen sympaattinen kaveri firmasta nimeltä Pakkaustukku ja tarjosi minulle tilaisuutta tutustua heidän tuotteisiinsa. Koska reissun edellä painin tämän purkkihelvetin kanssa, otin ilolla vastaan hänen tarjoamansa tuotteet.

Sain melko kattavan kokoelman erilaisia purkkeja ja rasioita ja hypistelin näitä ihan innoissani. Vain todellinen purkkimafian jäsen voi ymmärtää tätä iloa. (Vaikka purkit olisivatkin tyhjiä)

Itselleni käyttöön tulee suihkepullot ja tuo tuubikin. Kaksi oikealla näkyvää hylsyä on tarkoitettu huulipunalle tai huulirasvalle ja mielsin heti, että täältähän saa tosiaan tarvikkeet myös siihen jos haluaa itse valmistaa kosmetiikkaa. Oman huulirasvan valmistus voisi olla niin jees!

Nämäkin pyöreät purkit löytävät paikkansa mun reissukassissa. Kasvovoiteet, seerumit ja miksei korvakorutkin kulkee näissä ihan älyttömän kivasti!

Näille kahdelle kaverille en keksinyt mitään käyttöä omalla kohdallani, mutta tyttärelleni kyllä. Jahka hän tuosta kasvaa ja aloittaa Barbie-leikit (tai nukkekotileikit) nämä ovat aivan täydellisiä purkkeja Barbien keittiöön. Ja tiedän, että myös nukkekotiharrastajat varmasti näkevät näissä pastapurkin tai vastaavan.

Pakkaustukusta pystyy tilaamaan netissä helposti ja maksutapoja on useita. Tuotteet postitetaan nopealla aikataululla ja asiakas saa valita haluaako paketin postiin, pakettiautomaattiin vaiko kotiin kannettuna.

Eli jos olet purkkeja vailla, kannattaa tsekata tämä mesta.
Heiltä löytyy valikoimissaan myös paljon muitakin pakkausvaihtoehtoja, mm. pusseja ja laatikoita.


Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta.

6 kommenttia:

 1. Oooh! Mä niin tartteisin kans! Päivittäin kun tarttee niin montaa putelia, et pelkkä viikonloppureissuun tarvittava meikkipussi painaa tonnin, plus vielä et saa pelätä lasipullojen rikkoontumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolta firmasta löytyy helpostusta tähän ongelmaan! :)

   Poista
 2. Kivoja ja käteviä purkkeja. Itse jätän aina purnukoiden pohjalle sopivan matka-annoksen odottamaan reissua. Mutta totta, harvoinpa on joka tuotteesta jämäeriä just kun pitäisi matkalle lähtee.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 3. Pitää laittaa mieleen, Sokokselta olen joskus ostanut, mutta valikoima on tosi rajoittunut, näitä näyttäis olevan kivasti erilaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on kyllä tosi kattava kokoelma :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)