maanantai 15. joulukuuta 2014

Livbox joulukuu.


Postipoika kilautteli torstaina ovikelloa ja ojensi mulle joulukuun Livboxin. Minulla jäi blogitauon takia pari viimeisintä boxia ruotimatta, mutta tämän joulukuun boxin käyn läpi nyt. Marraskuun boxista sen verran, että olin aika pettynyt siihen, koska teemana oli "Hollywood glamour" ja boxin sisältö oli siihen nähden kovin vaisu. En lähde sitä nyt enempää tässä avaamaan, koska se boxi on esitelty vaikka kuinka monessa blogissa jo ajat sitten ja käsittääkseni yleinen mielipide oli juurikin pettynyt. Mutta vaikka boxin sisältö on toisinaan hieman pettymys, niin silti odotan boxia joka kuukausi yhtä innokkaasti! Koskaan ei tiedä mitä sieltä tällä kertaa tulee!

Boxeissa on usein tuoksunäytteitä joka tietysti lämmittää hajuvesihullun mieltä. Tosin hieman nakertaa se, että nämä lasketaan yhdeksi boxin tuotteista vaikka kyseessä on tosiaan näyte. Kaikkein mieluiten ottaisin tottakai testiin imyyntikokoisen tuoksun, mutta sellaista tuskin boxiin saadaan jo pelkästään hinnan vuoksi. Tässä boxissa oli joulun kunniaksi myös miehelle oma tuoksutesteri, Calvin Kleinin Euphoria Gold Men joka oli mielestäni kivampi tuoksu kuin vieressä nököttävä naisten Reveal.  Isäntäkin tykästyi tuohon miesten tuoksuun. Todella syvä, lämmin ja aika seksikäskin tuoksu.


Tämä oli ehkä minulle boxin pettymys. Ei siksi etteikö hyviä kajaleita voisi ottaa vaikka kuinka ja monta vaan ihan siksi, että vaihtoehtoinen tuote oli ollut Clarinsin meikinalusvoide. Hmmm, ei ihan samassa hintaluokassa painita. Tämä näissä boxeissa on mielestäni kurjaa, että toiset saavat jonkin selkeästi kalliin, selektiivisen tuotteen ja toiset markettikamaa. Vaihtoehtoiset tuotteet pitäisi ehdottomasti olla samasta hintaluokasta. Tässäkin tapauksessa joko kaksi eri kajalia tai kaksi eri primeriä, mutta hintataso sama. Paesen kajal vaikuttaa pigmenttiseltä, mutta omassa kynässäni on aika vähän hopeaglitteriä, mikä tosin ei haittaa sinänsä kauhean paljon.

Vichyn Aqualia Thermal voide. Käytin juuri tämän sarjan seerumin loppuun ja siitä tykkäsin yllätykseksseni kovin. Mulla on tämän sarjan myyntikokoinen voide odottamassa kaapissa joten laitan tämän näytekoon kiertoon tai sitten käytän tämän reissuvoiteena pois. Vichyn voiteet ovat ihan ok, eivät mitään supereita mun maailmassani, mutta ihan menettelevät.

Hyviä ripsareita otetaan aina vastaan tähän huusholliin ja tällä kertaa boxi tyrkkäsi testiin Rimmelin Scandaleyes retro glamin. Harja vaikutti lupaavalta ja massa oli tosi mustaa. Näin heti, että tässä voisi olla mulle sopiva ripsari.

Hyvää jälkeä tällä saikin aikaan, isohko harja tosin aiheutti sotkua, mutta en sen suurempia haukkuja anna tälle. Pysyvyys oli hieman Rimmel-laatua eli illasta aloin muistuttamaan pandakarhua. Perusripsarina toimii erittäin hyvin, mutta juhliin en tätä laittaisi.

Tässä boxin toinen pieni pettymys, LV-sarjan jalkavoide. Ensinnäkin jalkavoiteita tulee mielestäni aika usein näissä boxeissa ja tämä kyseinen voide on aika mielenkiinnoton. Peruskamaa jota saa marketista kuin marketista ja varmaan hyvin varustelluista kioskeistakin. Voide on varmaan ihan jees ja plussaa tuoksuherkkäisille tuoksuttomuudesta, mutta olisin voinut ottaa tämän tilalle vaikka hyvän käsivoiteen. Tai vaikka suihkugeelin! ;)

Ja joulun kunniaksi suklaata, joo nam! Kaltaiselleni suklaaholistille tämä oli oikein iloinen ylläripylläri. Ja herkullista suklaata olikin! Nomnomnomnom. (olisin voinut syödä näitä enemmänkin!)

Mitä te muut boxin saaneet piditte joulukuun versiosta?

Boxi saatu blogiyhteistyönä.

8 kommenttia:

 1. Mä sain sen Clarinsin meikinalusvoiteen, mutta pakkauskoko oli ruhtinaalliset 4 ml joten etpä kauhean paljosta jäänyt paitsi kirjaimellisesti :D

  Oli jotenkin huono boksi, mulla kaiken lisäksi vielä tuoksunäytteet olivat molemmat halpiksia, miehelle Enrique Iglesias-tuoksu, yök..

  VastaaPoista
 2. Hyvin perusboksi mielestäni. Ei mahtava, mutta ei surkeakaan. Jonkun yhden säväyttävän tuotteen kyllä toivoisi jokaiseen boksiin, nyt ei ole taas kahdessa viimeisessä minulle sellaista ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans odotan sellaista WOW-tuotetta :D

   Poista
  2. Mulle sellainen wow-tuote oli pitkäaikaistilaajien sy-naamio. Muuten boksi olis kyllä ollut tylsän puoleinen :/ Toi jalkavoide on niin booring! Tai ei olis muuten mutku hajuton ja mauton LV!

   Poista
  3. Se naamio tosiaan kuulosti kyllä ihanalta! <3

   Poista
 3. Oon samaa mieltä sun kanssa, juuri noiden vaihtoehtotuotteiden epätasavertaisuus on se suurin syy, miksi en boksia ole tilannut. En halua aiheuttaa itselleni itkupotkuraivareita, koska mun tuurilla saisin aina sen surkeamman vaihtoehdon. :D Muutenhan boksi on loistojuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxi on kiva, mutta tämä pikkujuttu kyllä risoo :( En tiedä mihin moinen epätasavertaisuus perustuu, että tuleeko boxia varten tietty määrä kahta eri tuotetta ja sitten ne vaan lätkitään laatikoihin ja lähetetään ihmisille? Ehkä juurikin näin.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)