keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kuin filmitähti konsanaan.

Monet meikkisarjat julkaisevat vuoden aikana eri kokoelmia ja tähän trendiin on lähtenyt mukaan myös Avon. Ja niinkin glamöörillä nimellä kuin Hollywood Collection. Sarjaan kuuluu muutama huulipuna, kimallepuuteri ja kynsilakka. Mä olisin mieluusti nähnyt kokoelmassa mukana vielä luomivärejä ja ehkä jonkin superhyvän ripsarin, mutta sellaisia ei nyt näkynyt tällä kertaa.


Kimallepuuteri on tarkoitettu korostuspuuteriksi kasvoille. Se sisältää runsaasti glitteriä ja väripigmenttiä erittäin vähän. Tämän tyyppinen tuote on todella omiaan pikkujoulumeikkiin, mutta arkimeikissä tämä on ehkä astetta liian kimaltava. Tai ainakin minun mielestäni. Tällä saa meikkiin kivaa glitterkuorrutusta esim. poskipäille tai silmämeikkiin.


Valitsin kolmesta huulipunasta sävyn Hollywood Siren (joka tosin oli täysin toisenniminen kuvastossa. Kuvastoon oli painettu tuotteen kohdalle väärä nimi). Kyseessä on täyteläisen tumman viininpunainen, upea ja seksikäs sävy. Huulipunan laatu on tuttua huippulaatua jota Avonin punissa nykyään melkein poikkeuksetta on.

Huulipuna on todella upean värinen ja kiiltävä. Se kesti myös syömistä, juomista ja puhumista. Love it! Täydellinen joulupuna!

Mun Hollywood-look näytti tältä. Kimallepuuteri ei paljon tässä näy, koska päivänvalo on nyt kaikkein vähimmillään ja kaikki meikkikuvat näyttävät ihan skökködöödöiltä. Kuten tämäkin, mutta kyllä tästä jotain selvää ehkä saa kuitenkin :)


6 kommenttia:

 1. Näissä vetoaa jo tuotteiden ulkonäkö. Toivoakseni Avonin blogitilaisuudesa ensi viikolla pääsen näihinkin ihanuuksiin tutustumaan, sillä hyvältä näyttää :)

  Kaunista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä varmasti on siellä :)

   Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle <3

   Poista
 2. Jotenkin tosi kivat noi pakkaukset! Tosi marjaisen mehukas sävy tuo puna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin! Mä tykkäsin kans :)

   Huulipuna on kyllä ihan tosi marjainen <3 nam!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)