torstai 11. joulukuuta 2014

Äärifemppa.

Hajuvesifriikki täällä moi. Tänään tulisi juttua tästä:

Avon Femme. Nimikin kertoo jo, että nyt ollaan naisellisuuden ytimessä. Pinkki hajuvesi timanttisessa pullossa. Jep, nyt ei voi erehtyä.

Tämä kyseinen tuoksu ilmestyi muistaakseni tänä vuonna keväällä ja olin aluksi tästä, että ei ole mun juttu yhtään. Sitten pikkuhiljaa nuuhkuttelin tätä tuoksunäytteistä ja aloin yhtäkkiä pitämään tästä! Pullohan on ollut koko ajan mun mieleen, koska mun sisällä asuu kruunupäinen hörhelöprinsessa. Joten onneksi aloin tykkäämään tästä pullon sisällöstäkin ettei tarvinnut pelkän pullon takia tilata tätä.

Tämä on kyllä nuoteiltaan melkoinen ilopommi, pirteä ja avoin. Alkutuoksussa tulee vastaan verigreippi, orvokki ja luumu. Sydäntuoksussa otetaan mittaa jasmiinista, orkideasta ja magnoliasta. Pohjalla tervehditään reippaasti persikkaa, myskiä ja meripihkaa. Kyseessä on siis iloa ja naisellisuutta pursuava tuoksu joka sopii kaikille ketkä haluavat korostaa naisellisuuttaan ja tuoksua yksinkertaisesti hyvältä.

Avon Femme -tuoksun on myös arvioinut ystäväni Minna, Glitz & Glam-blogista.


4 kommenttia:

 1. Tilasin itsekin näytteen kun tämä tuoksu ilmestyi, ja ihastuin täysin. Raskin tilata täysikokoisen kuitenkin vasta nyt, joululahjaksi itselleni :) Tosin pullo oli erilainen, sellainen suorakulmainen jossa on timantteja. Ihana sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pullonmalli on ns. käsilaukkumalli :) se on huomattavasti edullisempi versio, mutta sama ihana tuoksu tottakai :)

   Poista
 2. Musta tää on hyvä, sellainen kiva päivätuoksu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)