maanantai 6. lokakuuta 2014

Uuteen nousuun.

Huoh. Viime viikko menikin hiljaisuuden vallassa. Ja ihan melkein kirjaimellisesti, koska ääni oli niin käheänä. Sain jostain pari viikkoa sitten napattua itselleni oikein kunnon flunssan joka vetasi mehut meikäläisestä aivan tyystin. Ja tottahan se kamala tauti kiersi sitten myös koko perheen. Yskimme porukalla kuin keuhkosairaat ja nenäliinaa kului pakettikaupalla. Taisimme syödä myös pari rekkalastillista Mynthoneita.

Siinä ei sitten ehtinyt eikä jaksanut paljon blogiin päin edes vilkaista.

Nyt toivon mukaan on flunssa voitettu ja jaksaa taas kirjoitellakin. Nyt vähän kuvia (jotka on otettu kännykällä, järkkäri oli liian raskas pideltäväksi kun nenä valui yhtä mittaa). Vaikka olimmekin vuosisadan flunssassa, jaksoimme silti hieman ulkoilla.


Flunssamme aikana alkoi kunnon ruska. Syksyssä minua viehättävät juurikin nämä luonnon kauniit värit.Kirppisreissulle lähtiessä Mimpen vesipullo unohtui kotiin ja tottakai neidille tuli reissussa jano. Tätä myöden päätimme ottaa uuden askeleen neidin elämässä ja ostimme hänelle hänen ensimmäisen pillimehun! Uuh. Lähtökohtaisesti olen todella paljon vastaan näitä sokerilitkuja, mutta aina silloin tällöin aiomme suoda lapsellemme ilon juoda tälläisen herkun. Mutta ei jokapäivä eikä varsinkaan montaa kappaletta päivässä.


Neiti on oppinut kiipeämään sohvalle ja nojatuoliin. Kyllä oli niin päällikköilme kun pääsi istuskelemaan isin tuolissa! Ei paljon muikeammaksi hymy voi enää muuttua :)

Huomisesta lähtien taas paluu normaaliin rytmiin ja juttuihin. (Tai no, juttujen normaaliudesta en mene takuuseen....)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin elävien kirjoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Taisin iloita liian aikaisin tervehtymistä...tänään kävin lääkärissä koska flunssa iski uudelleen päälle. Olen aivan tööt :( kyllä on vienyt mehut meikäläisestä tämä lentsu!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)