tiistai 7. lokakuuta 2014

Make Up Factorylla käymässä.

Olin parisen viikko sitten Make Up Factorylla käymässä. Siellä järjestettiin asiakasilta missä kerrottiin heidän uudesta konseptistaan, kotikutsuista. Kaikkihan varmasti tietävät kotikutsuidean esim. Tupperien tai Partylitejen muodossa. Mielestäni on aivan mahtavaa, että myös kosmetiikan saralla aletaan pitää kotikutsuja!

Itse en oman elämäntilanteeni vuoksi voi edes harkita esittelijäksi alkamista, mutta voisin emännöidä kyllä tälläiset kutsut aivan mennen tullen! Make Up Factory on saksalainen merkki ja hintatasoltaan se sijoittuu markettikosmetiikan ja selektiivisen väliin. Itselläni on muutamia sarjan tuotteita jotka ostin reilu vuosi sitten bloggaajatapahtumasta ja olen todella pitänyt niistä. Laadukkaita, pigmenttisiä, kestäviä.


Tämän syksyn/talven MUF:n look näyttää tältä. Syvänsinistä, ruskeaa, viininpunaista. Todella upeita värejä 20-luvun henkeen.
Tilaisuudessa MUF:n markkinoinnista vastaava Satu meikkasi yhden vapaaehtoisen tilaisuuteen osallistuneen tytön syksyn/talven kausituotteilla ja lopputulos oli upea. Sininen silmämeikki on tällä hetkellä todella in. Monet vierastavat sinistä väriä silmämeikissä, mutta totuus on se, että juurikin sininen sopii yllättävän monelle suomalaiselle naiselle. Se korostaa upeasti ruskeita silmiä, mutta myös sinisiä. Tämän meikin tekoa katsellessa tuli kauhea hinku tehdä itsellekin jokin ihana sinisävyinen meikki :)

Ja kuten arvata saattaa, en todellakaan päässyt tilausuudesta pois ilman ostoksia. Tilaisuudessa MUF:n tuotteet olivat -30 % ja kovan pähkäilyn ja swatchaamisen jälkeen päädyin näihin kahteen luomarinappiin. Koska luomivärejä ihmisellä ei vaan voi olla liikaa?


Todella huikea, kultaan shiftaava vihreä ja ihanan persikkainen persikka. Vihreähän on tunnetusti mun mukavuusalueen ulkopuolinen väri, mutta jostain syystä tämä nappi oli pakko saada! Ja olen jo pitkään etsinyt persikan sävyistä luomiväriä, joten se oli täysin perusteltu ostos. Vielä en ole päässyt tekemään näillä meikkiä, koska olen ollut niin kaameassa räkätaudissa. Suunnitelmissa on siis piakkoin laittaa nämä molemmat testiin ja tehdä niistä omat postaukset.

Mikäli muuten kiinnostuit pitämään kotonasi meikkikutsut tai kiinnostuksesi heräsi alkaa kotikutsujen esittelijäksi, täältä löydät siihen yhteydenottolomakkeen. Make Up Factoryn verkkokauppaan pääset ostoksille tästä. Ja Turussa käyville MUF:n liike löytyy Hansakorttelista, osoitteesta Aurakatu 12 a, Kultatalo 2.krs.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)