perjantai 5. syyskuuta 2014

Tyttöjen juttuja.

Viime viikko olikin meidän neidille yhtä juhlaa, koska hän tapasi yhden viikon aikana kaikki kolme kummitätiään. Eri päivinä tosin, mutta kuitenkin.

Viikonloppuna saapui sylikummi Sari Tampereelta meille ja se päivä olikin yhtä juhlaa!

Sari-kummi ei sairastumisen vuoksi päässyt Mimun synttäreille kesäkuussa joten juhlimme synttäreitä nyt hieman jälkikäteen. Sari on kova matkustamaan ja Mimu saikin Lontoon tuliaisina Herra Paddington-puukuutiot.

Synttäripaketeista tuli vaikka mitä kirjaherkkua! Sari pitää ihanaa kirjablogia ja on lievästi sanottuna kirjojen ystävä. Mimu saa häneltä aina ihania kirjalahjoja. Tuo Tiitiäisen Satupuu on todellinen klassikko ja aivan ihana kirja.

Tiitiäinen metsäläinen
pieni menninkäinen,
posket tehty puolukasta,
tukka naavatuppurasta,
silmät on siniset tähdet.

Tiitiäinen metsäläinen
pieni menninkäinen,
keinu kuusen kainalossa,
tuutu tuulen kartanossa,
sammuta siniset tähdet!


Tottakai kummitädin kanssa piti lukea uusia kirjoja hetimiten :) Olemme nauraneet tätä alempaa kuvaa; mikä ilme meidän pipanalla! :D 


Mimu rakastaa kaikkia kummitätejään ihan älyttömän paljon. Lauantaina Sarin ollessa meillä, neiti oli kyllä varsinaisena sylitakiaisena koko päivän :) Samoin aiemmin viikolla Heidi- ja Johanna-kummit saivat tankata meidän neidin rakkautta yllinkyllin. On aivan ihanaa, että lapsellamme on rakastavat ja ihanat kummit :) sydänsydän.

Jos tytär sai ihania lahjoja, myös äiti sai näin kivoja juttuja! Sari tietää palavan rakkauteni kosmetiikkaan ja eritoten suihkugeeleihin. Hän tuo aina matkoiltaan mulle ihania suihkareita tai vartalovoiteita :) Tällä kertaa sain Sephoran mustikka-suihkarin ja Bootsin Mango-suihkarin. Ai että! Kyllä mun kelpaa :) Kiitos vielä rakas ystäväni näistä!

Kaunista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Vitsit tota tytsyn ilmettä tuossa yhdessä kuvassa (muumikirja kädessä), tää on mun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D no äläpä! Ollaan hiukka naurettu tuota ilmettä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)