torstai 4. syyskuuta 2014

Rohkea.

Mulle on tänä syksynä iskenyt ihan kauhea into ja vimma ostaa erisävyisiä huulipunia. Onneksi on Avon (totesin tämän jo viime viikollakin eräässä postauksessani). Ja ne sävyt joita olen nyt ostanut, ovat useat melko kaukana siitä mitä yleensä käytän. Ilmeisesti minulla on jokin hurja inspiraatio astua mukavuusalueeltani pois.

Ostaa päräytin sitten tälläisen sävyn! Bold Bordeaux. Jos joku olisi vuosi sitten näyttänyt mulle tätä kuvaa ja sanonut, että tämä on minun huulipunani, olisin tyrskäyttänyt naurut ilmoille! Mulla ei tuollaista noin kreisiä sävyä ole ikinä!

Vaan onpas. Eikä tämä nyt niin kreisi ole. Jostain syystä tuossa hylsyssä puna näyttää joltain maailmanlopun mustalta goottipunalta, mutta aikuisten oikeesti se onkin tälläinen suht kesy viininpunertavan lilertävä.


Ja huulilla ihan törkeän kivan värinen! Nam nam! I love it! Olisin kaivannut ehkä vieläkin tummempaa ja viininpunaisempaa kuin mitä tämä loppujen lopuksi olikaan, mutta tällä on hyvä aloittaa tämä uuden huulipunamaailman tutkiminen.


Tein tämän huulimeikin seuraksi rehellisen ruskean silmämeikin joka antoi kivasti taas tilaa tälläiselle vahvalle punalle. Suuresti ihailemani ja kunnioittamani Linda Hallberg teki omaan blogiinsa taannoin hieman tämän sävyisen meikin ja inspiroiduin siitä valtavan paljon. Todella toimiva ja kaunis meikki tähän alkavaan syksyyn.

Mikä on sinun syksyn huulipunasuosikkisi?

10 kommenttia:

 1. Täh! Miten se olikin oikeasti noin pinkki? Minä odotin tosissaan jotain mahtavaa tummanviininpunaviolettia että uuh pitäiskö hankkia itsellekin. Ei sillä että tuossa vikaa olisi, tosi freesi! Mutta aika ylläri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Kun laitoin tätä eka kerran, kyllä hieman olin että WTF!? :D

   Poista
 2. Upea, mutta ulkomuodon perusteella olisin odottanut violettiä. :D Itseeni iskee syksyllä punaiset, mitä punaisempi, sen parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin! Tai jotain viininpunaista. Mutta tämä olikin sitten tällainen :D aika ylläri oli itsellekin.

   Poista
  2. Oho, ompas tosiaan aivan erilainen huulilla kuin odotin. Aika tämäkkä väri, mutta hyvä väripari silmiesi kanssa.

   Poista
 3. Magee tuo pinkki, mutta vielä mageempi olisi ollut se Maailmanlopunmusta goottipuna!

  Oma syksyn lempparihuulipuna on Macin "Diva", siitä tekstiäkin tulossa lähiaikoina. :) Kivaa, että kokeilet rohkeasti huulipunia. Huulipuna on aina hyvästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olisi! :D

   Huulipuna on aina hyvästä! :) <3

   Poista
 4. Ooh, näyttää tosi hyvältä! Mulla olisi syksyisiä lemppareita ja erityisesti mattapunia jonossa vaikka kuinka, mutta kun en vaan vieläkään pysty käyttää kuin kosteuttavia punia tai kiiltoja. :/ Mutta kyllä se aika vielä tulee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pääset pian takaisin kaikkien punien ja kiiltojen pariin <3

   Poista
 5. On muuten älyttömän hyvin sopiva sävy sulle! Aika täydellinen syksyä varten (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)