torstai 25. syyskuuta 2014

Jumalaista.

Dahlia Divin. Nimessäkin on jo sellainen kaiku, että nyt ollaan jonkin hienon äärellä. Ja niin toki ollaankin. Givenchyn syksyn uutuus Dahlia Divin on säteilevä ja moderni tuoksu joka on saanut innovaationsa haute couturesta.

Pullon muotokielessä on mielestäni jotain vanhaa aikaa ja glamouria. Silloin kun hajuvesipulloissa ei ollut vielä suihkemekanismia vaan pullon korkilla töpöteltiin tuoksua iholle. Pullo on kuin pieni sisustuselementti. Kultaa ja valkoista. Hienostunutta ja eleganttia.

Alkutuoksussa tuoksunuoteissa tuntuu keltainen, makea luumu. Heti perään sydäntuoksussa alkaa sambac jasmiiini tasapainottamaan makeutta ja pohjalla myski ottaa santelipuun kanssa nämä edelliset nuotit lämpimään syleilyyn.

Lopputuloksena on naisellinen, herkkä, viekoitteleva, arvonsa tunteva, ajaton ja ennen kaikkea, jumalallinen tuoksu.

Rakastuin tähän tuoksuun heti ensinuuhkaisulta. Tämä on sellainen tuoksu johon ei kyllästy. Ja juuri sellainen mistä minä pidän. You had me at hello Dahlia Divin.

Tuoksun mainoskasvona toimii ihana Alicia Keys. (kuva lainattu täältä)Dahlia Divin tuoksu on saatavilla syyskuusta 2014 lähtien.

Eau de Parfum 30 ml suositushinta 64 €
Eau de Parfum 50 ml suositushinta 91 €

Tuoksu saatu maahantuojalta testattavaksi.

6 kommenttia:

 1. TÄMÄ ON IHANA! Ei mulla muuta. Kokeilin tätä joskus Koskarin Kicksissä, ja aaaahhh. Niin ylellinen, pehmeä, lämmin, vähäsen makea. Olin ihan tämän pauloissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani! Aivan kertakaikkisen ihana :) <3

   Poista
 2. En voi muuta sanoa kuin että tämä on ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Oho, just vasta tajusin että mullahan on kaksi testeriä tästä kotona. Täytyypä heti huomenna kokeilla! Näyttää saaneen muiltakin hyvän vastaanoton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paas ihmeessä testaten :) uskoisin, että tykkäät! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)