perjantai 29. elokuuta 2014

Tois pual jokke.

Rakastan kotiseutuani Turkua. Muualla Suomessa ollaan Turusta montaa mieltä, mutta täällä lähes koko elämäni asuneena, en voi sanoa kaupungista mitään pahaa.

Kesällä Turku on mieletön. Noin kuukausi sitten jokirannassa oli Gangut regatta ja kävin perheeni kanssa ihastelemassa sitä tapahtumaa. Tänään perjantain kunniaksi vähän niitä tunnelmia teille, olkaa hyvä.

Ihanaa elokuun vimppaa viikonloppua! Ensi viikolla on virallisesti syksy!

11 kommenttia:

 1. Samaa mieltä; Turku on mukava kaupunki! Olen asunut siellä 20 vuotta ja haaveena on, että kun jäämme eläkkeelle, muutamme Turkuun jokirantaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ihanaa, muuttakaa ihmeessä! Ei ole huono paikka asua! :)

   Poista
 2. Tänä viikonloppunahan siellä on sitten vaihteeksi eri maitten sota-aluksia, mukaanlukien kaksi sukellusvenettä! Joihinkin kuulemma pääsee katsomaan sisällekin. Mukava kun o asunto tässä jokirannassa.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin tulee, aiomme mennä sunnuntaina katselemaan niitä :) eli blogiin on tulossa juttua niistäkin :D

   Poista
  2. No ehkä siellä törmäilemme ;) Nythän on muuten taas ne kansainväliset markkinatkin, kirjoittelin niistä omaan blogiini: http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/07/kansainvalinen-herkkutori-turussa.html

   Suosittelen käymistä sillä struudelikojulla! Ihania leivonnaisia, eikä liikaa sokeria!

   Kun tästä ilmat kylmenevät, alan valua tuonne saarivaltion suuntaan taas takaisin.... Turku ei ole niin kiva talvella kuin kesäisin.

   Poista
  3. Niin siis nyhdä hihasta, kun näet.

   Poista
 3. Olisin nyhtässy, mutta en nähnyt! :(

  VastaaPoista
 4. Hei kysymys ihan ohi aiheen. Osaatko Avon-konsulttina kertoa myydäänkö Planet Span African Sheavoi-hiusnaamiota enää? Viimeinen purkki melkeen lopussa, enkä nettikuvastosta enää löytänyt sitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. African Sheavoi-sarja on edelleen myynnissä, mutta sitä hiusnaamiota ei ole siihen tällä hetkellä saatavilla :(

   Poista
  2. Tiedätkö onko tuote poistunut kokonaan, vaiko vaan väliaikaisesti? Kökkö homma jos on kokonaan kadonnut, koska omalle tukalle se on ihan paras hiusnaamio ikinä :/

   Poista
  3. Mä vähän pahoin pelkään, että on loppunut kokonaan, ainakin toistaiseksi :( sitä ei meinaan ole ollut myynnissä aikoihin. Mutta Avon palauttaa myyntiin aina joitain juttuja, joten toivo elää tästäkin. Tällä hetkellä hiusnaamioita on Planet Spalla Musta Kaviaari-sarjassa ja Amazonian Treasures-sarjassa. Toi viimeksi mainittu on IHANA!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)