torstai 28. elokuuta 2014

Sitruunaista.

Yksi lempparimerkeistäni Lemon Juice & Glycerine tyrkkää syyskuussa markkinoille tällaiset mukavat uutuudet: Avocado & Sitruuna-vartalovoide, Puuvilla-vartalovoide ja Lime & Jugurtti In-Shower -vartalovoide. Pääsin tutustumaan näihin hieman etukäteen ja tänään näistä hieman ajatuksia ja arviointia.

Avocado & Sitruuna -versio oli näistä kolmesta ehdoton lempparini. Normaalille/kuivalle iholle tarkoitettu vartalovoide tuoksuu mielettömän hyvältä, on juuri oikeanlaista koostumukseltaan ja se imeytyy ihoon välittömästi. Iho jää kosteutetun ja raikkaan tuntuiseksi. Tämä on todella oiva tuote, hinta on kohdallaan (suositushinta 4,50 €) ja tuote on TUUBISSA jossa on SARANAKORKKI! Voiko tässä vartalovoiteiden suurkuluttaja ja suuri fani muuta toivoa? Juuei voi.

Puuvilla -voide on tarkoitettu kuivalle/erittäin kuivalle iholle. Vaikka kyseessä on astetta tömäkämpi voide, se imeytyy ihoon kuitenkin todella hyvin eikä jätä peräänsä mitään kummallista kalvoa. Tuoksu oli ainoa jonka kanssa en tullut toimeen. Tuubista tuoksuteltuna tuoksu on ihana, mutta koska tuotteessa on mukana sheavoita, iholla tuoksuu muuttuu eltaantuneeksi. Mutta korostan nyt, että näin tapahtuu siis minun ihollani. Olen huomannut tämän saman monen muunkin tuotteen kohdalla jossa on sheavoita. Se tuoksu ei vaan toimi minulla yhtään. Voide on loistavaa, mutta tuoksun ja sheavoin takia en tullut ystäväksi tämän kanssa.

Suositushinta 4,50 €.

Lime & Jugurtti In-Shower -voide kiinnosti minua kovasti etukäteen, koska olen kuullut näistä suihkuvartalovoiteista pelkkää hyvää. Niveallahan on myös vastaava myynnissä. Tämän tuotteen tuoksu on todella herkullinen, ihanan pehmeä ja makea lime, nam! Kokeilin tätä ohjeiden mukaisesti: peseydyin ensin normaalisti saippualla jonka jälkeen levitin tätä iholle ja huuhdoin pois. Iho tottatosiaan jäi sen oloiseksi kuin olisin voidellut sen vartalovoiteella! Ihan hassu tunne! :D Tämä on mainio tuote ja suosittelen tätä erityisesti niille ketkä vihaavat kroppansa rasvaamista tai niille joilla on kiire tehdä se. Matkalle tämä on myös hyvä tuote mukaan. Ainoa pieni varoituksen sana: tämä jättää kylppärin kaakelin todella liukkaaksi eli kannattaa tassutella suihkusta pois astetta varovaisemmin.

Suositushinta 5,50 €. Kaikkien tuubien koko on 250 ml ja saatavuus syyskuun 2014 aikana päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista.

Tuotteet saatu blogin kautta.


4 kommenttia:

 1. Moikka :) Mähän rupeenkin nyt tutkimaan noita kauneusjuttuja .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kivaa, tutki ihmeessä! :) Niitä täällä mun blogissa piisaa! :D

   Poista
 2. Ahaa, näitä ei saakaan vielä! Oon pari kertaa kiertänyt jo Cittarin ettimässä näitä. :D Noi in-shower -voiteet saattaapi olla seuraava "se juttu", jos monet noita alkaa nyt pukata pihalle... Tosi kiva idea kyllä ja jopa toimivat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)