maanantai 25. elokuuta 2014

Kaukana siitä mihin on totuttu.

The blogger made me buy it! Mä voisin teettää tuolla tekstillä olevan paidan. Blogeja lukiessa esiin nousee valtavia ostotarpeita. Mun viimeisin tarve on ollut lilaan taittava huulipuna.

Sain päähänpinttymän varmaankin MAC:n Heroine-huulipunan sävystä joka on vilahdellut vaikka kuinka monessa blogissa. Heroine on tosin vähän liian lila mun makuun, mutta ajatus oli herännyt tämän sävymaailman punasta.

Mä yllätyin itsekin, miksi haluan lilan huulipunan? Minä? Tyttö joka käyttää aina jotain koralleja, punaisia, nudeja, mutta ei IKINÄ mitään kylmiä sävyjä.

Nyt sellainen oli saatava. Ja vaikka on oranssit hiukset ja kaikkea. Eihän lila huulipuna nyt sovi ollenkaan!....vai sopiiko?

Päätin, että sopii. Onneksi on Avon. Ja niiden älyttömän edulliset ja huippulaatuiset punat.

Himoitsin kuvastosta monta kertaa Avonin huulipunavalikoiman liloja sävyjä. Päädyin valitsemaan Perfect Kiss-sarjan sävyn Berry Smooch joka on todella herkullinen tummahko, viininpunertavan lila.  Hintaa tälle punalle tuli, -huh huh-, 4,95 € joten pääsin toteuttamaan tämän lilan mielitekoni todella edullisesti.

Sävy on aivan timanttinen! En meinannut millään malttaa odottaa, että pääsen testaamaan tätä kunnolla ja onneksi siihen tarjoutui tilaisuus kun lähdimme lauantaina juhlistamaan Isännän siskon ja hänen miehensä yhteisiä 40-vuotis juhlia :)

En koskaan uskonut, että ihastuisin tämän sävyiseen punaan näin kreisisti! Tämä on ihana! Ja pitää antaa iso käsi myös punan laadusta. Aivan uskomaton pysyvyys. Kesti syömiset, juomiset, puhumiset ja pussailutkin. Tuntui todella hyvältä huulilla ja levittyi kauniisti. Ei tätä voi kuin kehua! Varmaan paras punasarja mitä Avonilla on tällä hetkellä myynnissä!
Tunsin tässä meikissä itseni todella naiselliseksi ja pitkästä aikaa ihan ihmisen näköiseksikin. (Mulla on ollut joku matalapaine oman ulkonäköni suhteen jo kauan....) Silmämeikin tein Nude-paletilla ja meikkipohja on tehty Estée Lauderin Double Wear -meikkivoiteella sekä Diego Dalla Palman irtopuuterilla. Poskipunana on Lumpun aukkapuuteri.

Tämä on uusi huulipunarakkauteni. Uskon, että suhteestamme tulee pitkä ja intohimoinen.

Oletko sinä ihastunut johonkin uuteen sävyyn lähiaikoina?

14 kommenttia:

 1. Ihanan värinen puna ja sopii sulle todella hyvin! Eilen taisin ihastua MACin Relentlessly Rediin, ehkä sellainen pitää ostaa lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Henna <3 :)

   Hei apua! Ihana tuo MACin sävy! Mäkin haluan!

   Poista
 2. Tuo huulipuna sopii muuten ihan pirkuleen hyvin sun silmien kanssa! Toimii siis :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin tuon Hennan mainitseman Relentlessy Redin ;) Molemmat sitä ihailtiin, mutta mä vetäsin lompakon sit taskusta kassalla. Oli pakko! Postausta tulossa lähipäivinä :)

  VastaaPoista
 4. Upea, sopii sulle loistavasti. <3

  VastaaPoista
 5. Säpäkkä sävy ja kiitos taas vinkistä. Ja pöh matalapaine; hus pois sellainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan ihana sävy :) ja oleppa hyvä!

   Ah, kiitos! Joo, matalapaine vois mennä kyllä jo pois :)

   Poista
 6. Toimii aivan todella hyvin sulla! Korostaa hiuksia ja silmiä. Ja matalapaineet veke, pah sellaisille. (Vaikka tiedän tunteen. Jokainen nainen tietää, väitän.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 :)

   Joo, välillä on sellaista matalapainetta, mutta onneksi näitä "hyvä naama"-päiviäkin on sentään joskus tasapainon vuoksi edes :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)