keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Pussillinen Lumppuja.

Outlet. Siinä on sana joka saa sydämeni aina läpättämään hieman nopeammin. Suomessa on valitettavan vähän outlet-kauppoja, niitä saisi olla reippaasti enemmän. Ja etenkin sellaisia jotka myyvät kosmetiikkaa.


Kävimme viime viikolla Isännän kanssa Salossa missä sijaitsee Suomen toinen Megamyynti Areena Outlet. (Toinen sijaitsee Orimattilassa) Olin haistellut jo etukäteen nettisivuilta mitä kaikkea siellä myydäänkään. Ja se jälkeen sinne oli sitten jo pakko päästä.

Megamyynti Areenalla myydään kaikkea vaatteista taloustavaroihin, elintarvikkeista kosmetiikkaan. Odotin ehkä enemmän kuin mitä kauppa sitten todellisuudessa olikaan. Nimesimme Isännän kanssa paikan Köyhän Miehen Tuuriksi. Samalla idealla mennään kuin Tuurissakin, mutta paaaaaljooon pienemmällä mittakaavalla.

Lähdettyämme kassa kautta kotiin, meillä oli kuitekin pari pussillista kaikenmoista mukanamme.
En lähde nyt kaikkia ostoksia esittelemään vaan ajattelin keskittyä tänään siihen mikä varmasti kiinnostaa eniten lukijoitani.

Eli tämä. Pussillinen Lumenea. Megamyynnissä on (ilmeisesti jatkuvalla) tarjouksella Lumenen tuotteita ½ litraa 15 €. Eli niin paljon kuin saat mahtumaan minigrip-pussiin niin, että pussin saa vielä kiinni (kuten kuvasta huomaa), saat ostaa sen 15 €:lla. Oman pussukkani arvo olisi todellisuudessa ollut 85 €, mutta maksoin siitä tosiaan vaan sen 15 €.

Mahdutin mukaan itselleni neljä huulilakkaa, joista tähän mennessä olen kokeillut ainoastaan sävyä nro 10. Huulilakka on lähestulkoon sama asia kuin huulikiilto ja meninkin vähän vipuun tässä kohtaa. En ole mikään huulikiiltojen ylin ystävä ja nyt kas, mulla onkin tässä niitä heti neljä kappaletta. Noh, ehkä mä selviän. Luulen, että suurin osa lähtee kiertoon ja pidän vain tuon nro 10:n jonka olen jo korkannut. Huulilakka (kirjoitin muuten kolme kertaa ensin, että huulikakka...) on vähän tymäkämpää kuin pelkkä kiilto ja pigmenttiä on ehkä aavistus enemmän. Muuten koostumus on täysin sitä kiilloista tuttua tahmaa johon tuulisella ilmalla jää mukavasti pitkät hiukset kiinni. Ou jea.

Koska ahneus sai minussa niin kauhean vallan, tungin vielä pussiin kaikken viimoisimmaksi nämä kolme. Pari kajalia, valkoinen ja tummanlila. Sekä huulitussin sävyssä 17 Aavistus.

Mutta nämä olivat pussin todellinen sisältö. Suorastaan löytöjen löytö. 12 kpl luomarinappeja! Koitin rohmuta yhden kaikkia laarissa olleita värejä. En ole vielä näitä testannut, mutta luvassa on siis paljon Lumppu meikkauksia tässä lähitulevaisuudessa. Joskus muinoin en ole ollut vakuuttunut Lumenen luomareiden laadusta, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että juurikin nämä Long-Wear Crystal-luomarit ovat pigmenttisiä ja hyviä? Olenko oikeassa vai tuliko ostettua pussillinen pelkkiä huteja?

Että tälläisiä löytöjä tällä kertaa :) Onko Megamyynti Areena sinulle tuttu ostospaikka?

23 kommenttia:

 1. Oho, ompas kiva toi Lumenen tarjous tuolla! Mä haalisin heti itelleni pussillisen kajalkyniä ja eyelinereitä eri väreissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toi oli melkein ainoa syy miksi lähdin tuonne :D

   Poista
 2. Tuonne pitäis päästä ! Olit kyllä varsinaisia löytöjä tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii mennä tsekkaamaan! :) Ihan kiva ostospaikka!

   Poista
 3. Köyhän miehen Tuuri kuulostaa kiinnostavalta ja ah mikä setti luomivärinappeja. Innolla odotellaan mitä niillä saat aikaan 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) luvassa on lähiviikkoina Lumenemeikkejä yllinkyllin!

   Poista
 4. Oho! En oo koskaan kuullutkaan :D Aika hauska konsepti, että pussi täyteen ja maksa xxx. Hmm!

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi, Lahtihan on lähellä Orimattilaa, jihuu sinne siis! ;D Nimittäin Lumenen meikit kiinnostaa (jos siellä niitä siis on..) ja nuo luomivärinapit ovat tosi kalliita oikeesti, Sokkarillakin saisi yhdestä maksaa sen 15€ :o Mulla on tuo Kaislankukat ja se on kyllä tosi pigmenttinen ;) Hyviä ostoksia oot tehnyt ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kalliita, siksi olinkin ihan että JEEEE kun tuolla oli noita noin paljon :)

   Poista
 6. Tänäänkin kävin Salossa ja viime viikolla kaksi kertaa, mutten ole koskaan poikennut Megamyynnissä. Ehkäpä ensi viikolla sitten käyn katsastamassa tuonkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! :) Jos ei muuten, niin tuon Lumenen takia kannattaa :)

   Poista
 7. Voi että, kyllä mäki hullaantuisin jos tuonne pääsisin =D

  VastaaPoista
 8. Voi kääk, mikä lumppupussi! Mä viherrän ;) Noi luomivärit on mun suosikkeja. Hyvin pysyvät koko päivä.

  VastaaPoista
 9. Oliko putsareita ja voiteita myös tuossa pussitarjouksessa vaiko vain meikkejä? Nälkä kasvoi syödessä noiden huulilakkojen kohdalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli joitain voiteitakin, mutta en katsonut niin tarkasti kun hullunkiilto silmissä rohmusin noit luomareita :D

   Poista
  2. :D

   Enkä tartte mitään, kun sain jonkun pussillisen

   Poista
  3. Oho, lähti kommentti näpeistä.... Siis mittään en tartte, kunhan kyselen. Kohta pistän itseni blogitauolle 😜. Syyllinen löytyy täältä ja sieltä ja vielä Viilankantoluvastakin 😃

   Poista
  4. :D I know the feeling!

   Tälläisellä tekstillä tarttis varmaan teettää t-paita:
   http://4.bp.blogspot.com/-byqbs6wWfso/UtxMhEjKYFI/AAAAAAAAM2g/I0OAisCoUjM/s1600/blogger-tag.png

   Poista

Kiitos kommentistasi :)