maanantai 7. heinäkuuta 2014

Perfect Skin BB Cream.

Parin viime vuoden aikana olen testannut ja käyttänyt monet BB-voiteet. Tänään kerron teille yhdestä erittäin laadukkaasta ja toimivasta voiteesta, Stagecolor Cosmetics-sarjan Perfect Skin BB Cream.

Stagecolor on noin kymmenen vuotta Suomen markkinoilla ollut merkki, mutta se on perustettu jo yli 30 vuotta sitten. Merkki on suunnattu hoitolamerkiksi ja sen pohjana on ollut tarve saada ammattilaismerkki ammattilaiskäyttöön :)

BB-voide on pakattu 30 ml:n pumppupulloon ja testaamani sävy oli sarjan vaalein, 00790 light beige. Tämä BB-voide yhdistää ihonhoidon sekä meikkivoiteen ja antaa kuusi lupausta: tasoittaa, kirkastaa, kosteuttaa, täydellistää, suojata ja silottaa. Siinä on SPF 25.

Voidetta voi käyttää päivävoiteen tavoin sormin levitettynä tai siveltimellä kuten meikkivoidetta. Sitä voi sekoittaa myös meikkivoiteen joukkoon jos haluaa peittävämmän lopputuloksen, esim. iltameikkiä varten.

Itse käytin tätä päivävoiteen päälle kuten meikkivoidetta. Tuotteessa on mieto tuoksu ja se levittyi hyvin. Itse levitin tämän sienen avulla kasvoille. Voide kestää kevyttä kerrostamista jos lopputuloksesta haluaa peittävämmän.


Oma ihoni on ikääntyvä sekaiho, jossa ei yleensä ole kauheasti peitettävää. Voide tasoitti kuitenkin ihonsävyn tasaiseksi ja antoi kauniin meikkipohjan. Pohja pysyi myös kiillottomana ja tasaisena aamusta iltaan asti.

Minulle tämä voide sopi erinomaisen hyvin. Olin tyytyväinen sävyyn, laatuun ja pysyvyyteen. Tuotetta on helppo käyttää hygieenisen pumppupullon ansiosta. Parhaimpia BB-voiteita joita olen kokeillut.

Stagecolor-tuotteet ovat saatavilla valikoiduista kauneushoitoloista. Suomessa jälleenmyyjät löydät täältä.

Perfect Skin BB Creamin suositushinta on  37,90 €.

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Hyvän oloinen vaalea sävy! En ole kuullut tästä merkistä aiemmin missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kerrankin! Yleensä BB-voiteissa on kauhean tummat ja keltaiset sävyt mun iholle :( Mutta tämä yllätti! :)

   Poista
 2. Mä sain tästä melko tumman sävyn, mutta eiköhän parin päivän päästä ala olemaan oma rusketus kohdillaan, että voisi alkaa testaamaan tätä. Vaikutti kädelle kokeillessa tosi kivalta, joten oli mukava kuulla, että tää pysyy hyvin koko pvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi kiva BB :) tykästyin kyllä!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)