keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Paapotaan ihoa.

Suosikkisarjani No7 nakkasi markkinoille tässä taannoin tälläisen tuotteen. Koska olen vartalovoidefriikki hulluinta laatua, innostuin tästä tuotteesta silmät kiiluen. Vaikka kyseessä ei siis ole voide vaan öljysuihke. Pampering Dry Oil Body Spray.

Suihke on läpinäkyvää läpinäkyvässä muovipullossa. Pullon on ihana iso, 200 ml joten suihkia saa ihan luvan kanssa reilusti. Suihkeena tuleva öljy ei ole mitään kauhean rasvaista vaan juuri oikeanlaista. Se imeytyy iholle nopsaan ja jättää jälkeensä pehmeän tunteen. Niin pehmeän, että ihoa tekisi mieli vaan silitellä :) Tuoksu on todella kiva, pehmeä ja puhdas puuvillamainen tuoksu joka jää iholle viipyilemään oikein mukavaksi aikaa.

Öljysuihke kannattaa suihkaista suihkun jälkeen hieman kostealle iholle jolloinka se toimii kaikkein parhaiten. Suosittelen tätä kaikille niille ketkä eivät jaksa lutrata voiteiden kanssa, mutta kaipaavat kuitenkin kosteutta iholle esim. suihkun jälkeen. Kiireisen ja kuivaihoisen ystävä. Itse en ole kiireinen, mutta rakastuin tähän tuotteeseen korviani myöten juurikin sen laadun ansiosta. Todella toimiva ihon kosteuttaja, kätevässä formaatissa.

Tuotteen suositushinta on noin 16,50 € ja No7:n tuotteita myy mm. Sokoset ja Anttilat.

Tuote saatu blogin kautta.

3 kommenttia:

 1. Jotain suihkutettavaa voisinkin just ja just jaksaa laittaa iholleni, en todellakaan ole kropan rasvaamisen ylin ystävä. :D Välillä näistä suihkutettavista öljykosteuttajista innostunkin, hetkellisesti...Vichyn moinen on nyt käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olit mun mielessä kun kirjotin tätä :D Ajattelin, että tämä olis niin sun tuote, kun olet niin laiska voiteiden käyttäjä :)

   Poista
  2. Näissä ainoa, mutta melko iso miinus on, että vaikka miten varovasti suihkuttaa, niin lattialle päätyy öljyä, etenkin jos jalkoihin suihkuttelee. :( Pitäis tehdä operaatio aina jonkun pyyhkeen tmv. suojan päällä...

   Poista

Kiitos kommentistasi :)