tiistai 22. heinäkuuta 2014

Lop lop loppuneet.

Tänään käydään läpi mitkä purkit ja purnukat tulivat tiensä päähän aikavälillä touko-kesäkuu.

Timotei Brilliant Repair shampoo & hoitoaine sekä Look Expert Intensive Repair hoitoaine:
Nämä eivät oikeasti loppuneet, mutta olivat niin kauheaa kuraa, että menivät roskiin. Koitin taistella tuon nevahööd-merkin Look Expertin hoitoaineen kanssa jonkin aikaakin, mutta ei...ei vaan toiminut. Ei vaikka kuinka monta kertaa kokeili. Se oli jokin halpis (noin 3 €) jonka ostin kerran joltain Tokmanni-reissulta. Eihän näistä koskaan tiedä, saattavat yllättääkin sillä, että ovat hyviä. Mutta tää ei nyt yllättänyt kyllä silleen.
Lapsuudesta tuttu merkki Timotei on tehnyt paluun markettien shampoo-osastolle. Jossain nostalgiahuumassa halusin ostaa nämä kokeiluun todetakseni vaan, että huonoja ovat. Kamala tuoksu ja laatu ihan uskomattoman huonoa. Onneksi eivät olleet kalliit.

Suihkutuote osastolla oli näinkin vaisu 2 kk. Kaksi suihkaria loppui + kaksi sheivausgeeliä.
Yves Rocher Organic Honey suihkugeeli tuoksui ihan joltain muulta kuin hunajalta. En oikein tiedä miltä? Pähkinöiltä? Ihan ok, mutta tuskin ostan toiste tätä tuoksua.
Johnson's Be Fresh & Escape (mikä nimi! "ole raikas ja pakene") Mango & Passion on Tuuriostos muistakseeni viime vuodelta. Tämä oli tosi hyvä suihkis. Ihana tuoksu!
Gillette Satin Care sheivausgeeli on aina hyvää kuten myös Dermosilin vastaava. Siitä olen kirjoittanut oman postauksenkin täällä.

Hiustenhoitopuolellakin loppui vaan 3 tuotetta.
TIGI Catwalk Sleek Mysterious Shampoo loppui nyt. Hoitoaine loppui jo ajat sitten. Tykkäsin kyllä tästä. Tuoksu oli vähän erikoinen, mutta pesuteho oli hyvä.
SYOSS Revitalize Care-Spray oli ihan ok. Maksoin tästä muistaakseni euron jossain halpakaupassa ja sen väärti oli ihan mennen tullen. Ei mikään ihmeellinen, mutta kyllä tämän yhden pullon nyt käytti.
Kallos Silk Hair Mask on ostos nettioutlet.fistä. Naamio maksoi muistaakseni 3 € ja oli tosiaan sen arvoinen. Ihan ok tämäkin, mutta en ehkä ostaisi toiste.

Naamapuolelta loppui hieman useampi tuote.
Dermosil Primo Retinol yövoide oli ihana. Siitä lisää täällä.
Lorkun Sublime Glow puhdistusöljy oli todella hyvä! Siitä postaus täällä.
L300 Cleanings Gel oli hyvää kamaa. Postaus täällä.
Dr.Hauschka Kasvovesi oli jumalainen! Sain tämän Päiviltä ja käytin tämän pullon tyhjäksi varmaan ennätysajassa, koska tämä oli vaan niin hyvä!
Mádará Purifying Foam oli loistava! Siitä lisää täällä.

Vartalovoidevarastoni huventui (onko tuo oikea sana...?) näin monella!
Hth Vitamin E Omega 3/6 oli järkyttävän hyvä. Täällä lisää.
LdB Fun & Fabulous ja Give Me Strength voiteet olivat myös todella hyviä. Täällä lisää.
Bath & Body Worksin Bali Mango ja Midnight Pomegranate olivat voidejemmani herkkuja. Näitä saa vain Jenkeistä joten uusista on turha tähän hätään haaveilla :(

Kaksi kappaletta dödöjä, Dermosilin Red Orange oli jo ties kuinka mones jonka olen käyttänyt loppuun, ihana tuoksu ja toimiva dödö. Rexonan Shower Fresh söi kainalot sitä vastoin kuiviksi ja kutiaviksi.
Freeman Bare Hands Brightening Hand Renewal Balm (jessus mikä nimihirviö!) oli ihana käsivoide. Markettikamaa, mutta todella laadukasta. Tykkäsin ihan hurjasti!

7 kommenttia:

 1. Mun suihkuhyllyllä nököttää tuo sama Tigin shampoo. Laitoin sen miehen käytettäväksi, kun itellä on paljon jännempiä tapauksia nyt niin ei malta tuotta käyttää. Koen korkin ärsyttäväksi, kun tarvitsee sulkea se kahdella kädellä kiertäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monissa TIGIn pulloissa on joku aivan hämärä avaussysteemi :/

   Poista
 2. Mä nyt vinkkaan kun olen todella ilkeä, että kyllä Bath and Body Worksin JOITAIN tuotteita saa tilattua joko Amazon.co.uk tai Bathandbodyshop.co.uk (en ole jälkimmäisestä tilannut niin en osaa tarkemmin sanoa onko millainen kauppa). Katsoin että ainakin tuo Bali-voide löytyi jälkimmäisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä mä tiesinkin, mutta mun mielestä tuossa uk-shopissa on aivan törkeät postarit :( joten siksi mä miellän, että näitä ei saa mistään muualta kuin Jenkeistä :D mahtavaa logiikkaa!

   Poista
 3. Ihan hirveet muistot tuli tuosta Timoteista... Kotona saunan kylpyhuoneessa roikkui noita läjä, mut muistaakseni pullot oli ennen vähän nätimpiä. :p Tai sit muistan väärin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://sp7.fotolog.com/photo/39/21/75/publicidad_01/1285291494971_f.jpg

   Pullot näyttivät ennen tuolta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)