maanantai 28. heinäkuuta 2014

Jälleen yksi ihmevoide.

Joskus keväällä postiluukusta tipahti tämä:


Vaatimattomaan ja maanläheiseen tyyliin nimetty The Miracle Cream lupaa sen seitsemän ihmettä, päällimäisenä välittömästi nähtävän muutoksen kauniimpaan ihoon. Nämä mahtipontiset ja hieman yliluonnollisilta kuulostavat lupaukset saavat ainakin tämän kosmetiikan suurkuluttajan hieman nostelemaan kulmakarvojaan.

Olin siis hyvin skeptinen tämän suhteen enkä suoraan sanottuna edes innostunut ihan kauheasti tästä. Siksi tämä ikään kuin vähän unohtuikin minulta meikkilaatikkoni pohjalle kunnes muistin tämän tässä yhtenä päivänä ja ajattelin, että kokeillaan ny.

Voide on valkoista jossa on pieniä ruskeita pilkkuja. Kun voiteen levittää iholle, pilkut menevät rikki ja voide antaa aavistuksen päivettävän sävyn iholle. Itse voiteessa sanotaan, että se sulautuu jokaisen omaan ihon sävyyn, mutta ainakin mun albiinon värinen iho näytti tämän kanssa päivettyneeltä.

Voide imeytyy hyvin ja jättää ihon kivan tuntuiseksi. Ainoa miinus on kamala tuoksu! Se on kohtuu voimakas ja mun makuun jotenkin liian äitelä.


Koska näillä helteillä ei vaan voi laittaa mitään paksua meikkivoidetta naamaansa, tämä vaihtoehto tuntui hyvältä. Tämä on mielestäni päivettävä kosteusvoide tai marketti BB (tai CC). Ei peitä mitään suuria eikä pieniä virheitä, mutta antaa kasvoille kosteutta ja ihonvärin tasoitusta.

Itse kiinnitin voiteen irtopuuterilla ja peitin pahimmat näppylät peitevoiteella. Tällä saa aikaan kivan hellepäivän arkimeikin. Voide lupaa säännöllisessä käytössä korjata ikääntymisen merkkejä, mutta siihen en valitettavasti osaa ottaa kantaa, koska käytän tätä vain silloin tällöin.

Kenelle tämä sopii? Vaikka voide on anti-ageing sopii se mielestäni kenelle vaan. Ehkä en nyt ihan teini-iholle tätä suosittelisi ensimmäisenä, mutta kahdestakympistä ylöspäin, niin kenelle vaan. Ihan kiva perusvoide perusmeikkiin, silloin kun haluaa olla vähän ehostettu, muttei liikaa. Ja toki niille kaikille jotka eivät halua näyttää liian meikatulta tai ketkä eivät meikkaa paljon.

Yllätyin, että tämä olikin loppupeleissä ihan kiva tuote. Tuoksun kun saisi vaihdettua voisin antaa tälle arvosanaksi jopa 9.

Voidetta myy mm. Sokokset ja isommat marketit. Hinta on noin 16 €.

Onko tuttu tuote?

Voide saatu blogin kautta testattavaksi.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kesäisiä kuvia! Huulipunan sävy on kaunis ja saa silmäsi sädehtimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi :) <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)