perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pehmeä geeli.

Parhaimpia asioita kosmetiikan kanssa läträämisessä on se kun löytää jonkun uuden ja toimivan tuotteen. Ja vielä edullisestikin!

Nutrive Végétal Velvety Ultra-Rich Cleanser. Muutama vuosi sitten en todellakaan olisi uskonut, että tulen kirjoittamaan tämän tästä Yveksen tuotteista blogiini ja kehumaan niitä peräjälkeen. Ranskalainen poikaystävä on kyllä parantanu laatuaan niin todenteolla, että muutaman vuoden takaisia tuotteita ei voi edes verrata nykyisin myynnissä oleviin.

Tämä kuuluu kyllä ehdottomasti suosikkeihini Yveksen valikoimissa. Vaikka putsari on tarkoitettu kuivalle/erittäin kuivalle iholle, se sopii täydellisesti myös omalle sekaiholleni. Geeli on paksua ja siksi erittäin riittoisaa, jo pieni pallero sitä riittää koko kasvoille. Geeli on läpinäkyvää ja siinä on hyvin miellyttävä ja raikas tuoksu. Koostumus vaahtoaa hyvin ja vaahto tuntuu todella pehmeältä. Huuhtelun jälkeen kasvot tuntuvat raikkailta muttei yhtään kiristäviltä.

Tuote sopii erinomaisesti juuri aamupuhdistukseen, koska sitä ei suositella laitettavaksi silmiin tai silmänympäryksille. Eli silmämeikin poistoon tämä ei käy. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi kuivaihoislle kanssasisarille jotka pitävät enemmän geelimäisestä kuin emulsiomaisesta putsarista ja kehoitan myös sekaihoisia siskoja kokeilemaan tätä, saatatte yllättyä kuten minäkin tein!

Ykköskamaa! Ja hinta on vain 4,90 €.


8 kommenttia:

 1. Multa on mennyt tällainen tuote ihan ohi, vaikka Yvesin tuotteista tykkäänkin. Kuullostaa ihan mun pintakuivan ihon tuotteelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on aivan loistava juuri pintakuivalle iholle! :) testaa ihmeessä!

   Poista
 2. Innehåller den sulfater eller gryn eller får man annars bara inte använda den i närheten av ögonen? Trevligt veckoslut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nej, det innehåller inte! Tack det samma :)

   Poista
 3. Yves Rocher on kyllä tuttu ja tykätty täällä, pitääpä ihan kokeilla tätä joskus!

  VastaaPoista
 4. Hih, tuo ranskalainen poikaystävä -ilmaus on niin hyvä :-). Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)