tiistai 24. kesäkuuta 2014

Diego Dalla Palma.

Olen jo pitkään ollut kiinnostunut Diego Dalla Palman tuotteista. Sain blogini kautta tilaisuuden testata näitä italialaisen kosmetiikan helmiä ja tänään kerron teille näistä. Ne kenelle merkki ei ole tuttu, kerron lyhyesti, että DDP on perustettu 70-luvulla Italiassa. Perustajana toimi Italian tunnetuin meikkitaitelija Diego. Vaikka merkki on ollut olemassa kauan, tuotteita on saanut vasta muutaman vuoden ajan Suomesta.

Diego Dalla Palman valikoimiin kuuluu noin 200 tuotetta, meikki- sekä ihonhoitotuotteita ja niiden valmistukseen on käytetty viimeisintä korkealuokkaista teknologiaa. Diego Dalla Palma lukeutuu siis selektiiviseen kosmetiikkaan.

Tuotteet ovat pakattu mustavalkosiin pahvirasioihin. Valitsin kokeiltavakseni irtopuuterin, meikkivoiteen, pohjustajan ja kaksi huulipunaa.

Universal make-up base - base trucco universale. Meikkivoiteen alle tuleva pohjustustuote. Tuote on valkoista väriltään ja siinä on mieto ja raikas tuoksu. Se ei ole perinteinen silikonipommipohjustaja vaan enemmänkin kosteusvoidemainen, olematta kuitenkaan yhtään raskas tai rasvainen.

Tuote on pakattu mattapintaiseen lasipulloon jossa on pumppu (ah, loistavaa!). Pohjustaja on silkkimäinen ja se levittyy todella hyvin iholle. Sellaisenaan levitettynä se ei tuo iholle mitään suurempaa ihmettä, mutta kun tähän levittää meikkivoiteen päälle, niin johan alkaa tapahtua. Tämä pohjustaja ikäänkuin lukitsee meikkivoiteen paikoilleen ja niillä paikoilla se pysyykin ihan moitteettomasti. Aivan parhaimpia pohjustajia joita olen koskan testannut (ja uskokaa pois, paljon on testattu!). Meikki pysyy paikoillaan, iho ei kiillä, iho näyttää heleältä ja tasaiselta.

Pohjustuotteen voi tilata täältä ja sen hinta on 37 €.


Lifting effect cream foundation - fondotinta in crema effetto. Sävyvoide aikuiselle iholle (oma ihoni on noin 38-vuotias). Tällä saa peittävän lopputuloksen, vaikka voide onkin kevyen tuntuista ja oloista. Valitsin sävykseni sävyn 29. Voide sopii erinomaisesti hieman aikuisemmalle ja todella aikuiselle iholle, koska se ei koostumuksensa ansiosta pakkaannu uurteisiin ja mahdollisiin syvempiin ryppyihin.

Kuten pohjustajakin niin myös tämä, on pakattu mattapintaiseen lasipulloon jossa on pumppu. Sävyvoide on aivan hurjan hyvä. Tätä pystyy kerrostamaan vaikka kuinka eikä tuote lähde rullaantumaan tai muutenkaan käyttäytymään oudosti. Ihon pinta tulee tasaiseksi ja napakan tuntuiseksi. Ihonsävy tasoittuu ja meikkipohjasta tulee heleä sekä kestävä. Harvoin olen törmännyt tälläiseen meikkivoiteeseen joka oikeasti pysyy näin hyvin paikoillaan. Tämä kesti erinomaisesti taas yhden kiireisen ja vilkkaan kotiäidin päivän.

Tuotteen voi tilata täältä ja sen hinta on 65 €.

 
Transparent powder - cipria tranparente in polvere. Irtopuuteri sävyssä 01. Vaikka puuteri on sävytettyä, se ei vaikuta pohjan sävyyn. Tuloksena on todella mattapintainen lopputulos. Puuteri on hyvin hienojakoista, se levittyy tasaisesti ja kiinnittää meikin huippuhyvin.

Tästä irtopuuterista tuli suosikkini. Olen kauan käyttänyt Too Facedin Primed & Poreless-puuteria, mutta sen saatavuus on heikko, hinta korkea ja purkki paljon pienempi kuin tämän. Tämä tuntuu myös paljon riittoisammalta kuin TF:n vastaava joten jatkossa siirryn todennäköisesti tähän kokonaan.

Tuotteen voit tilata täältä ja sen hinta on 47 €.

Valitsemani huulipunasävyt olivat The Lipstick - il rosetto -sarjan punia, sävyt 31 ja 47. Teen erillisen postauksen sävystä 47 jossain kohtaa, mutta tänään arvion sävyn 31 eli kirkkaan punaisen.

Sävy 31 on huikea vampyyrinpunainen (kuten minä näitä kirkkaanpunaisia nimitän). Olin kuullut etukäteen pelkkiä ylistyslauluja Diego Dalla Palman huulipunista ja eihän tässä auta kuin liittyä siihen kuoroon aivan mennen tullen! Kertakaikkisen fantastinen peittävyys, pysyvyys ja mikä pigmentti! Huh! Kestää syömiset, juomiset ja kyllä  -pussailutkin! Huippulaatuinen puna! Ei voi kuin kehua niin, että ylisanat loppuvat!

Love it! Love it! Love It! Love it! 

Tuotteen voi tilata täältä ja sen hinta on 36 €.
Viihdyin tässä meikissä todella hyvin, se pysyi moitteettomana koko päivän, meikki oli peittävä ja teki kasvojen ihosta kauniin, tuntumatta yhtään pätkää raskaalta. 

Suosittelen Diego Dalla Palman meikkejä kaikille ketkä haluavat panostaa todella hyvään laatuun ja pysyvään lopputulokseen. Tuotteet ovat riittoisia. Parhaimpia mitä olen koskaan kokeillut.

Diego Dalla Palman jälleenmyyjät löydät täältä. Onlineshopiin pääset tästä.


Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta.
8 kommenttia:

 1. Vau, punaiset huulet ja uusi tukka on kyllä upea yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! Tuo huulipunan sävy on kyllä aivan mahtava! Paras punainen joka mulla on koskaan ollut!

   Poista
 2. Om jag inte nyss hade köpt en ny foundation skulle jag seriöst överväga den här som du presenterar här.

  Produkternas italienska namn låter som maträtter i en finare restaurang :D

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole mitään valittamista yhdestäkään ddp:n tuotteesta, mitä olen käyttänyt. Tosi laadukkaita. Merkki sai minut jopa rakastumaan meikkisiveltimeen, jonka käyttöä olen inhonnut. :p Tuo meikkivoide on ihanaa, tykkään siitä kovasti. Täällä on ahkerassa käytössä myös riisipuuteri. Sopii ihan mahtavasti sun uuteen tukkaan tuo puna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin, että sä olit tänään kans kirjoitellut Diegosta :D kiva yhteensattuma! :)

   Siitä riisipuuterista olen kuullut pelkkää hyvää myös :)

   Poista
 4. Aivan ihana kokonaisuus! Raikas ja kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)