tiistai 6. toukokuuta 2014

Pieni karkumatka Välimerelle.
“Panarea on rakkauden saari. Täällä kesäiltoja valaistaan tuhansilla kynttilöillä, ja ne vietetään kimmeltävän sinisille vesille avautuvilla terasseilla. Tunnet, että aika on pysähtynyt meren ja tähiten väliin."
-Stefano Gabbana

“Kävellessäsi Vulcanon kraatterilla, tunnet luonnon voiman ja sen sykkivän ja syvällisen intensiteetin, siitäkin huolimatta, että tulivuori on juuri nyt nukkuva. Et ole vain lomalla henkeäsalpaavan kauniilla saarella, vaan täynnä huimia löytöjä olevalla matkalla.”  
-Domenico Dolce

Tänään on kyse näistä:

 Dolce & Gabbanan tuoksuperheeseen tulee toukokuussa myyntiin naisille Escape to Panarea ja miehille Discover Vulcano -tuoksut.

Olen aina pitänyt D&G Light Blue-tuoksusta. Se on niin ajaton ja helppo tuoksu, että se jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen. Tämä Escape to Panarea on Light Bluen, jos mahdollista, vieläkin parempi versio. Tuoksu ottaa syleilyynsä heti ensinuuhkaisusta lähtien ja pitää otteessaan niin, että et enää halua päästä pois sen ihanasta maailmasta. Se rakastuttaa itseensä aivan täysin ja välittömästi.

Escape to Panarean tuoksumaailmaa kuvaillaan näin:

Escape to Panarean puu-myski - tuoksuperheeseen kuuluva alkutuoksu paljastaa hajuveden makean, mutta raikkaan sielun. Tuoksu avautuu calabrialaisen bergamotin ja päärynän purkauksella, luoden kontrastin, joka kukkii sydäntuoksua määrittävien yöllisen jasmiinin ja appelsiinipuun kukan rinnalla. Pohjatuoksussa on aistittavissa ambran, patsulin, tonkapapujen ja lämpimän myskin vivahteiden sopusointu.

Rakastuin. Palavasti ja pysyvästi. Todella hyvä tuoksu, joka sopii kaiken ikäisille naisille.

Miesten versiosta en ole ikinä tuoksutellut alkuperäistä versiota eikä ollut Isäntäkään, joten mitään vertailupohjaa siihen miten erilainen tämä on originelliin verrattuna ei meillä ole. Mutta tämä Discover Vulcano tempaisee mukaansa raikkaan sporttisella ja sitruksisella otteella. Mielellään tämän tuoksuista miesta nuuhkuttelee.

Välimerellinen ja maskuliininen Discover Vulcano kuuluu puu-chypre-tuoksuperheeseen. Intensiivinen alkutuoksu italialaista sitruunaa ja inkivääriä kietoutuu sydäntuoksussa sypressin ruohomaiseen pehmeyteen ja laventeliin. Pohjatuoksu yhdistää haitilaista vetiveriä, seetripuuta ja ambraa harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Isäntä antoi tälle pisteitä 9,5 / 10:stä. Todella hyvä ja raikas tuoksu, etenkin kesään. Ja kausituoksuhan tämä onkin. Sopii miehelle joka on iloinen, avoin ja huumorintajuinen. Tuoksu on kepeä, mutta antaa itsevarman kuvan itsestään loppunuottien kohdalla. 

Tuoksut tulevat myyntiin toukokuun 2014 aikana.


Escape to Panarea Pour Femme EdT 75ml 59,00 €
Discover Vulcano Pour Homme EdT 40ml 59,00 €

Tuoksut saatu blogin kautta testattavaksi.
 

 

8 kommenttia:

 1. ETP on ihana. Mä vielä täällä makustelen sitä ennen lopullista kirjoitusta. ;)

  VastaaPoista
 2. Olikohan tuo naisten D&G juuri se jota nuuhkutin Kicksissä... D&G se kuitenkin oli ja hyvän tuoksuinen ainakin oli! :) Ja miesten alkuperäinen D&G light blue on ollut myös hyvän tuoksuinen, mitä itse sitä nuuhkutellut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapi olla, tulevat myyntiin tosiaan tässä kuussa, joten täysin mahdollista, että se on ollut jo siellä nuuhkuteltavana :)

   Poista
 3. Ah, noita pakkauksia, ihanat!
  Täytyy käydä nuuhkimassa.

  VastaaPoista
 4. <3 En pääse pois - enkä haluakaan - täältä sun blogista. Ihania tuoksu ym. juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ihana! <3 Voi viivy ihan niin pitkään kuin haluat <3 Mukava kuulla, että viihdyt pienen blogini parissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)