torstai 22. toukokuuta 2014

Notta ristus kun haisoo hyvälle.

Nostan näkymäntöntä hattuani kyllä eräälle ilmiölle täällä Suomen maassa. Sen ilmiön nimi on Duudsonit.


Silloin joskus aikoinaan kun tämä nelikko tuli julkisuuteen, en kestänyt heitä ollenkaan. En vaan jaksanut katsoa sitä päätöntä kohellusta ja kauheaa sekasortoa joka tuntui olevan heillä aina päällänsä. Mutta muutama vuosi sitten kun pääsin töideni kautta kuuntelemaan HP:n luentoa Kansankynttilästä Ihmissoihduksi, mielipiteeni alkoi muuttua. Eihän nää olekaan ihan mitään älyttömiä jätkiä joilla ei liiku päässä mitään. 

Duudsonit tuli taloon -ohjelman myötä käänsin lopullisesti kelkkani Duudsoneiden puolelle. Vaikka tyypeillä on pikkupoikamaisia jekkuja ja meno yltyy joskus kovinkin hurjaksi, niin jätkät tekee erinomaista työtä esim. koulukiusaaminen vastustamiseksi ja ohjelmassaan saavat hyvinkin erilleen kasvaneet perheet taas puhaltamaan yhteen hiileen. 

Yksi asia mistä myös nostan pojille hattuani on se, että he ovat onnistuneet tuotteistamaan itsensä todella hyvin näinkin pienessä maassa. On karkkia, limsaa, vaatteita, polupyöriä, pyyheliinoja ja ties vaikka mitä. Uusimpana Duudsonit-tuotteena ovat nämä:

Duudsonit-tuoksut! Miehille suunnatut Stareye sekä Nuori ja Komia -tuoksut ovat 50 ml.n pulloissa olevia asennetuoksuja. Pullojen design vastaa täysin jo muistakin Duudsonit-tuotteista tutuksi tullutta visuaalista maailmaa. 

Sain nämä tuoksut blogini kautta miehelleni testattavaksi ja yllätyimme molemmat näitä nuuhkiessamme kuinka laadukkaan oloisia tuoksut ovat. Jos näitä olisi nuuhkinut sokkona, en olisi ikikuuna päivänä arvannut kyseessä olevan markettituoksuja. Molemmat ovat raikkaita ja sporttisia, sitrushedelmät ja metsän aromit tuntuvat kummassakin todella kivasti. Joku voisi sanoa näitä axemaisiksi, mutta hyvä niin. Axet tuoksuvat minusta hyvälle :) Miehekkäitä ja mukavia tuoksuja.

Isäntä tykästyi näihin ihan todella paljon. Erinomaisia arkituoksuja. Pyysin häntä ottamaan Duudsonmaisen ilmeen. Tässä tulos :D Itse hän kommentoi näitä kuvia, että oho, näytänpä ihan mielipuolelta. Joo, en voi kiistää :D

Duudsonit -tuoksut myynnissä Prismoissa. Suositushinta on 19,90 €.

(Nyt vaan jään odottelemaan milloin Duudsoneilta tulisi meille tytöillekin oma tuoksusarja)

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Ihan loistava postaus! :D Lisää isäntää poseeraamaan, saa ainakin tällä hymyn huulille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D laitan Isännän Nonnula-mallikurssille! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)