keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Huokosten piilottaja.

Minulla on kasvoissani järkyttävät huokoset. Siksi minulla onkin loputon etsintä päällä niistä tuotteista jotka piilottaisi huokoset kaikkein parhaiten. En tiedä onko sellaista supertuotetta olemassakaan, mutta tänään kerron teille tuotteesta joka alkaa olla melko lähellä etsimääni.

Yves Rocherilta on tullut myyntiin Sebo Végétal -sarjan Pore Minimizing Serum. Nimikin lupaa jo hyvää, eikö totta? Klikkasin tämän ostoskoriini tässä taannoin kun verkkoshoppailin Yveksellä. Tarjous oli "kaksi yhden hinnalla" joten näitä uutuuksia sai kaksin kappalein hintaan 24,50 €. Yveshän on parantanut laatuaan kuin sika juoksuaan tässä viime aikoina joten uskaltauduin maksamaan sarjan ihonhoitotuotteesta noinkin paljon.

Seerumi on kevyttä ja se imeytyy ihoon todella hyvin ja äkkiä. Iho tuntuu välittömästi raikkaalta ja mattapintaiselta, mutta ei kuitenkaan yhtään kireältä tai tahmealta. Jälkitunne on todella hyvä. Ja ne huokoset! Noh, eivät ne ihan kokonaan hävinneet, mutta supistuivat todella paljon. Naama ei muistuttanut golfpalloa ihan niin paljon kuin normaalisti ;)

Pätevä tuote siis. Suosittelen kaikille niille ketkä kärsivät omista isoista huokosistaan, kenellä on rasvaisuuteen/epäpuhtauteen taipuva iho. Tämä on myös loistokamaa ihan sekaihoisillekin. Tuoksu on mukavan raikas ja neutraali.

Pumppupullo 30 ml ja normaali ovh 24,50 €.


8 kommenttia:

 1. YR:llä on muutamia ihan huipputuotteita, tästä itsellä ei ole mitään kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jotenkin laatu on ihan eri luokkaa nykyään kuin ennen! :)

   Poista
 2. Mulla on tätä sarjaa jemmassa muutakin, kun vaan sais käyttöön asti!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hyvältä! Itse en ole Yvesiltä hankkinut mitään aikoihin, täytyy ehkä korjata asia jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sä tykkäisit tästä! Tämä on geelimäisempi versio siitä Ellan mattavoiteesta :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen tuote, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Mä oon käyttänyt talvella ja nyt keväällä tämän "rinnakkaissarjan" Hydra Végétalin kosteuttavaa seerumia normaalille iholle ja toimii tosi hyvin! Kosteuttaa, imeytyy, jättää ihanan tunteen kasvoille. Sitäkin suosittelen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)