torstai 8. toukokuuta 2014

Airbrush Away.

Voi että. Kukapa ei haaveilisi täydellisistä kasvoista joissa ei olisi ryppyjä, ihonväri olisi tasainen ja muutenkin nassu olisi kuin supermalleilla kansikuvissa.


Jos nyt ei ihan täydellisyyteen päästä, niin ainakin aika lähelle sitä.
Nimittäin tällä:

No7 on taas tuonut markkinoille yhden ihmetuotteen lisää. Vannon jo kyseisen sarjan ihmeseerumin nimeen ja sinisellä luomaritriolla tuli tehtyä tässä taannoin niin nätti meikki että! Sain mahdollisuuden testata tätä ihanaa uutuutta, Airbrush Away Primeriä. Tuo nimi on jo niin houkutteleva, että kun sain tämän, alkoi päässäni samantien vilistää mielikuvat naamasta jossa ei ole enää huokosia ja eikä ryppyjä.

Primer häivyttää välittömästi iän tuomia merkkejä kuten ohuita juonteita ja epätasaista ihonväriä. Se heijastaa valoa jolloinka kasvot näyttävät heleiltä ja eloisilta. Primeriä käytetään kosteusvoiteen päällä, etenkin juonteisiin ja huokosiin ennen meikkivoiteen laittamista. Voide on hypo-allergeeninen ja se on väriltään valkoista.

Olen kokeillut monet primerit ja pitää sanoa, että kyllä tämä kärkikastiin meni. Levitin tuotteen koko kasvoille ja päälle laitoin Estee Lauderin Double Wear Light meikkivoiteen joka on yksi lemppareistani. Primer tuntui kovin pehmeältä, kiitos monien silikonien, mutta primer ei ole primer jossa siinä ei ole silikonia. Niin se vain on. Eikä minua itseäni häiritse silikonit. En kuitenkaan meikkaa joka päivä joten en pelkää ihoni tukkeutumista.


Meikki pysyi todella hyvin ja näytti kauniilta. Ja kyllä, melko airbrushatultakin :D Että ei nimi kyllä ihan harhaanjohtava ole. Loistava tuote, suosittelen kaikille ketkä haluavat edullisesti toimivan ja hyvän meikinpohjustustuotteen. Ei mene rahat hukkaan.

Airbrush Away Primerin suositushinta on 18,50 € ja sitä myydään seuraavissa liikkeissä:
Stockmann Helsinki, Tapiola, Itis ja Oulu, suurimmat Anttila-tavaratalot sekä Veljekset Keskinen .

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.


7 kommenttia:

 1. Sun iho näyttää upealta! Mulla tää odottelee vielä testausvuoroaan kaapissa, mutta pakko testata pikapuoliin. Sait innostumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) olin kyllä itsekin tosi tyytyväinen tähän primeriin ja siitä miten se toimi :) hei ota ihmeessä testiin pikapuoliin, tää on ihan mahtava! :)

   Poista
 2. Taas tosi kiinnostava tuote sinulla esittelyssä!

  VastaaPoista
 3. Ooo, ihan superkiinnostava tuote! En oo itse hetkeen käyttänyt muita primereita kuin silmämeikille tarkoitettua, mutta tää on kyllä aivan pakko saada. Kiitoksia taas vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän upea lopputulos. Pitää varmaan itsekin korkata tämä! Näyttää siltä, että sarjan loistava CC saa jatkoa loistavasti primeristä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)