maanantai 14. huhtikuuta 2014

Toiselle tarpeeton on toiselle tarpeellinen.

Yksi parhaimmista asioista kauneusbloggaajana on se, että on saanut tutustua tämän homman kautta aivan ihaniin ihmisiin, toisiin kauneus/kosmetiikka/kynsibloggaajiin. Koska meitä on Suomessa melko paljon, olemme järkänneet muutaman kerran tapaamisia missä höpötämme koko illan kosmetiikan kaunista kieltä.

Tämä pitkä pohjustus johtaa tämän päivän aiheeseen ja se aihe on nimeltään muilta kauneusbloggaajilta ostamani/saamani kosmetiikka.Miittailimme helmikuun alussa Sensaisti-Marin luona ja niinkuin meillä on miiteissä aina tapana, jokainen tuo sinne kasan itselle tarpeetonta kosmetiikkaa. Sitten kosmetiikat kasataan lattialle ja jokainen ottaa sieltä ne aarteet jotka itselleen haluaa. Toisen naisen roska on toisen aarre-tyyppisesti siis mennään.

Itselleni tarttui helmikuun miitistä Dr.Hauschkan luomiväripaletti joka sisälsi, noh, aika lailla mun väriset sävyt. En itseasiassa tiedä kenen paletti tämä alunperin oli, mutta jotenkin tämä puhutteli minua joten nappasin tämän itselleni. Että kiitosta vaan sille kuka tämän toi :)

Päätin eräänä lauantaina kokeilla palettia ja loihdin sen avulla tälläisen silmämeikin:


Ah, sitä ollaan vanhalla kunnon mukavuusalueella. Oikein siellä syvimmällä ytimessä, etten sanoisi. Ruskeiden ja harmaiden sekä vaalean norsuluun kaunis liitto. Ei tällä kombolla voi epäonnistua. Kovin pahasti ainakaan. Tämä paletti yllätti. En ole pahemmin koklaillut luonnonkosmetiikan värimeikkejä vaikka muuten luonnonkosmea suosinkin. Muutamia Laveran juttuja olen kokeillut, mutta siinä se on ollutkin sitten. Tässä paletissa oli kivat sävyt joissa on kiva pigmentti. Hyvä peruspaletti jonka voi ottaa reissuun mukaan. Tällä saa tehtyä päivämeikin sekä iltameikin todella kätsysti.

Meidän kauneusbloggaajien FB-ryhmässä on kirppis jonne saa laittaa myyntiin itselleen tarpeettomia juttuja. Yleensä aina melkein poikkeuksetta myöhästyn kun jotain ihanaa tulee myyntiin. Siinä kohtaa kun näen kuvan niin alla on jo seitsemäntuhatta kommenttia (siis ainakin melkein :D) Mutta tässä eräänä päivänä satuin surffaamaan Facebookissa juuri sillä hetkellä kun Mustaa Kajalia-blogin Heidi  laittoi myyntiin Diorin nudepunan sävyssä Incognito. Dior Addict Extreme Lipstick Incognito (meniköhän tämä koko nimi nyt oikein...) on IHANA. Heidillä sattui näitä punia olemaan kaksi joten hän myi tuplakappaleen pois ja hahaa, mäpäs ehdin ostamaan sen! Jeij. Olen suuri Diorin meikkien fani, mutta harvemmin näitä tulee ostettua, koska helvetin korkea hinta. Mutta nyt sain punan todella edullisesti :) Yhdistin tämän punan Dr.Hauschkan luomaripaletin silmämeikkiin. Koko meikki näytti tältä:


Mun värirajoitteisessa maailmassani tämä meikki on parasta ykkösluokkaa. Olen niin omissa nahoissani tämän sävyisessä meikissä. Gotta love that lipstick! On muuten yksi parhaimpia punia ever. Tykkään! Kiitos Heidi vielä kaupoista :)


6 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sama luomiväripaletti. En ole kyllä noin tummaa jälkeä sillä onnistunut saamaan aikaiseksi, täytyypä ehkä kokeilla vielä uudelleen :) Upea tuo Incognito! Muuten, muistan kun sitä hehkutettiin ja testasin huulille kaupassa. Menin muikistelemaan miehelle että mitäs tykkäät, niin hän oli hölmistyneenä että onko sulla huulilla muka jotain. Miehet ne ei huomaa välttämättä pieniä vivahde-eroja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! :)

   No hei miehet! :D Mulla kävi vähän samalla lailla kun yks päivä oltiin lähdössä kauppaan ja sanoin, että oota, laitan vähän huulipunaa. No laitoin tuota Incognitoa ja Isäntä oli että niin laitoiks sä jo sitä huulipunaa? Että tälleen meilläkin :D

   Poista
 2. Hauska idea toi vaihtojuttu. Mä yleensä vien ylimääräset jutut mun äidille, hän kun on aika kova meikkaamaan ja joskus vein lehdistä saamani shampoonäytteet sinne. Huomasin siinä sitten toisenkin hyvän puolen, että ei tarvitse ottaa shampoota mukaan tai käydä ostamassa, kun voin käyttää noita näytteitä siellä :D. Tosin viimeksi kokeilin jotain äidin Avonin shampoota joka oli aika kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avonilla on hyviä shampoita :) itsekin tulee niitä käytettyä.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)